Newsletter

Zaproszenie na X Forum Rynku Spożywczego i Handlu

31.10.2017, 17:21aktualizacja: 31.10.2017, 17:21

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

FRSiH 2017
FRSiH 2017
Serdecznie zapraszamy na X Forum Rynku Spożywczego i Handlu, które odbędzie się w dniach 6-7 listopada br. (poniedziałek-wtorek), w hotelu Sheraton przy ul. Bolesława Prusa 2 w Warszawie.

W programie Forum przewidziano 17 dyskusji panelowych o zróżnicowanej tematyce, obejmującej m.in. takie zagadnienia jak: branża HoReCa jako partner dla producentów FMCG, digitalizacja handlu, innowacje i technologie a sprzedaż FMCG, nowe style zakupowe, rynek wobec nowych trendów kulinarnych i prozdrowotnych, rola trendsetterów i social media w kształtowaniu postaw konsumenckich, start-upy w branży spożywczej i handlowej.

Obecność na X Forum Rynku Spożywczego i Handlu potwierdzili m.in.:

Edward Bajko, prezes zarządu, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek

Sławomir Chłoń, prezes zarządu, Organic Farma Zdrowia

Zenon Daniłowski, prezes zarządu, Makarony Polskie

Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

Natalia Hatalska, założycielka Infuture Hatalska Foresight Institute

Robert Jankowski, prezes zarządu, Pamapol

Renata Juszkiewicz, prezes zarządu, Polska Organizacja Handlu i Dystrybucji

Wojciech Kruszewski, prezes zarządu, Lewiatan Holding

Przemysław Mikołajczyk, prezes zarządu, Grupa Polmlek

Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland

Marek Niechciał, prezes, Urza?d Ochrony Konkurencji i Konsumento´w

Krzysztof Radoszewski, dyrektor generalny, UberEATS w Polsce

Dariusz Sapiński, prezes zarządu, Grupa Mlekovita

Bartosz Urbaniak, członek zarządu, Bank BGŻ BNP Paribas

Wadowice.

Pełna lista prelegentów jest dostępna na stronie: http://www.frsih.pl/2017/pl/prelegenci/.

Wydarzeniem towarzyszącym forum będzie uroczysta gala z wręczeniem nagród rynku spożywczego w kategoriach: Lider, Innowacja oraz Wydarzenie, a także certyfikatów Dobry Produkt 2017 i Food & Retail Start-Up Star dla dynamicznych start-upów z branży spożywczej i handlowej.

Serdecznie zapraszamy do akredytacji!

Zgłoszenia poprzez formularz dostępny na stronie http://www.frsih.pl/2017/pl/media/196/ przyjmujemy do piątku, 3 listopada, do godz. 15.00.

Więcej szczegółów dotyczących wydarzenia: http://www.frsih.pl/2017/pl/

KONTAKT:

Marta Dobrzańska

Imago PR

tel. 32 608 29 85,

tel. kom. +48 609 808 120

e-mail: m.dobrzanska@imagopr.pl

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

bezpośredni link do materiału
POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Zdjęcia i materiały graficzne do bezpłatnego wykorzystania wyłącznie z treścią niniejszej informacji
Data publikacji 31.10.2017, 17:21
Źródło informacji Grupa PTWP
Zastrzeżenie Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media.

Newsletter

Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.

ZAPISZ SIĘ