Tiësto zaprasza na Music Power Explosion do Wrocławia

26.03.2018, 18:01aktualizacja: 26.03.2018, 18:01

W weekend Tiësto zaprezentował genialny set na Ultra Music Festival, a już w lipcu przyjedzie do Polski na Music Power Explosion. Spodziewamy się takiej samej mocy we Wrocławiu. Tiesto też zaprasza na imprezę.

Music Power Explosion odbędzie się 13 lipca na Stadionie Wrocław. Headlinerami wydarzenia będą m.in. Tiesto i Steve Aoki. Wkrótce znani będą kolejni DJ-e. Tymczasem na wrocławską imprezę zaprasza sam Tiesto.

Pierwsza odsłona festiwalu Music Power Explosion miała miejsce dwa lata temu na Stadionie Energa Gdańsk. 25 tysięcy polskich fanów muzyki klubowej bawiło się przy historycznym secie Aviciego, Nadchodzący festiwal zapowiada się z udziałem czołówki DJ-ów świata.

Instagram: https://we.tl/zik7CGHVKi

Instastory: https://we.tl/kbUcCCXaWe