J.W. CONSTRUCTION HOLDING SA (2/2019) Terminy przekazywania raportów okresowych w 2019 roku

31.01.2019, 16:01aktualizacja: 31.01.2019, 16:01

Raport bieżący 2/2019

Zgodnie z § 80 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz.U.2018.757) ("Rozporządzenie") J.W. Construction Holding S.A. z siedzibą w Ząbkach ("Spółka") podaje terminy przekazywania raportów okresowych w roku 2019:

Kwartalne :

Rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał roku 2019 - w dniu 15 maja 2019 r.

Rozszerzony skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał roku 2019 - w dniu 14 listopada 2019 r.

Półroczne

Rozszerzony skonsolidowany raport za I półrocze 2019 - w dniu 29 sierpnia 2019 r.

Roczne

Jednostkowy raport roczny za rok 2018 - w dniu 14 marca 2019 r.

Skonsolidowany raport roczny za rok 2018 - w dniu 14 marca 2019 r.

Zarząd Spółki informuje, że zgodnie z § 62 ust. 1 Rozporządzenia skonsolidowane raporty kwartalne Spółki będą zawierały kwartalne informacje finansowe określone w § 66 ust. 1-4, ust. 5 zdanie pierwsze, ust. 8 pkt 13 oraz ust. 9 Rozporządzenia, sporządzone zgodnie z MSR.

Zarząd Spółki informuje, że zgodnie z § 79 ust. 2 Rozporządzenia Spółka nie będzie przekazywała raportu kwartalnego za IV kwartał 2018 r. oraz II kwartał 2019 r.

Zarząd Spółki informuje, że zgodnie z § 62 ust. 3 Rozporządzenia skonsolidowany raport półroczny Spółki będzie zawierał półroczne skrócone sprawozdanie finansowe, wraz z raportem firmy audytorskiej z przeglądu lub sprawozdaniem z badania tego sprawozdania, zawierające bilans, rachunek zysków i strat, zestawienie zmian w kapitale własnym, rachunek przepływów pieniężnych oraz skróconą informację dodatkową, zawierającą te informacje i dane, które są istotne dla właściwej oceny sytuacji majątkowej, finansowej i wyniku finansowego emitenta, a nie zostały zamieszczone w skonsolidowanym sprawozdaniu finansowym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz