Warren Buffett i Justin Sun wystąpią razem publicznie

09.07.2019, 12:53aktualizacja: 09.07.2019, 12:53

SAN FRANCISCO, 9 lipca 2019 r. /PRNewswire/ - Dnia 25 lipca o 10:00 czasu pacyficznego organizacja TRON Foundation przeprowadzi konferencję prasową w Nasdaq Entrepreneurial Center w San Francisco w Kalifornii.

W wydarzeniu weźmie udział Warren Buffett, miliarder, inwestor i główny dyrektor wykonawczy Berkshire Hathaway oraz Justin Sun, założyciel platformy technologii blockchain TRON i główny dyrektor wykonawczy wiodącej w branży streamingu peer-to-peer sieci BitTorrent. Dwóch prelegentów podzieli się opiniami na temat perspektyw technologii blockchain i kryptowalut oraz zaprezentuje oczekiwania co do prywatnych rozmów, które przeprowadzone zostaną w ramach wydarzenia Power Of One Lunch w restauracji Quince tego samego popołudnia.

Sun zlicytował Power Of One Lunch na aukcji za rekordową kwotę 4 567 888 dolarów, która trafi do organizacji non-profit GLIDE Foundation w San Francisco. Prezes i główna dyrektor wykonawcza organizacji GLIDE Foundation Karen Hanrahan także wystąpi w towarzystwie Buffetta i Suna oraz odpowie na pytania ze strony mediów. Zarejestrowani dziennikarze będą mieli możliwość zadania pytań wszystkim trzem prelegentom.

Zaproszenie kierowane jest do upoważnionych przedstawicieli mediów. Wstęp na wydarzenie możliwy będzie od 9:00 na prywatne śniadanie. Oficjalna konferencja prasowa rozpocznie się od 10:00. Osobiste, indywidualne wywiady można rezerwować na co najmniej trzy dni robocze przed konferencją.

Po wydarzeniu Power of One Lunch odbędzie się dodatkowa konferencja prasowa o 16:30 czasu pacyficznego przy 301 Howard Street. Justin Sun podzieli się spostrzeżeniami z obiadu z Warrenem Buffettem i będzie udzielał indywidualnych wywiadów.

Upoważnieni przedstawiciele mediów są także zaproszeni do udziału w Power of One TRON After Party, które odbędzie się na barze na dachu Hotel VIA.

Aby wziąć udział w dowolnym z wydarzeń medialnych podanych powyżej należy wypełnić formularz rejestracyjny online.

Konferencja prasowa będzie transmitowana na żywo na stronie TRON Foundation w serwisie Facebook.

POTWIERDZENI PRELEGENCI:

• Justin Sun, założyciel TRON, CEO BitTorrent