Nowe platformy wydobycia Harp Miner charakteryzują się wyższymi hash rate

25.09.2019, 11:01aktualizacja: 25.09.2019, 11:01

Ottawa, Ontario, 24 września 2019 r. /PRNewswire/ -- BitHarp Group Limtied (www.BitHarp.com), doświadczony producent sprzętu do wydobycia kryptowalut, szybko wysuwa się na prowadzenie pod względem zaufania, którym obdarzają go osoby dążące do wyciągnięcia zysków z wydobywania kryptowalut w domu. Niedawno wprowadzone na rynek produkty firmy Lyre Miner i Harp Miner charakteryzują się niskim poziomem generacji ciepła i hałasu oraz mogą być umieszczone w dowolnym miejscu, dzięki czemu idealnie sprawdzają się w domu. Co więcej, użytkownicy mogą rozpocząć korzystanie z uprzednio skonfigurowanych platform przez podłączenie się, wybranie waluty i wejście na pole danych.

Jedną z kluczowych cech platform Lyre Miner i Harp Miner jest ich możliwość szybkiej generacji zwrotu z inwestycji. Jest to możliwe dzięki bardzo wysokim hash rate w wydobyciu. Tak zwany hash rate to ogólny sposób pomiaru mocy obliczeniowej platform wydobycia kryptowalut. Wyższy hash rate oznacza intensywniejsze wydobycie i większe szanse na otrzymanie nagrody. Ponadto Lyre Miner i Harp Miner zwiększają rentowność ze względu na niskie zużycie energii.

Poniżej pokrótce przedstawione są hash rate Lyre Miner and Harp Miner.

- Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) i 2000 TH/s (Harp Miner)

- Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) i 300 GH/s (Harp Miner)

- Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) i 75 GH/s (Harp Miner)

- Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) i 50 TH/s (Harp Miner)

„BitHarp to jedna z pierwszych firm na rynku, która tworzy produkty pod kątem zwykłych entuzjastów kryptowalut, którzy chcą je wydobywać w domu bez doświadczenia i wiedzy” - skomentował Daniel Cox, dyrektor inżynierii w BitHarp. - Lyre Miner i Harp Miner zostały opracowane tak, aby wydobycie kryptowalut było łatwe i tanie. Z przyjemnością obserwujemy, jak wielu początkujących generuje zyski z domu na platformach BitHarp”.

Więcej na temat platform Lyre Miner i Harp Miner można znaleźć na stronie https://www.bitharp.com/.

O BitHarp

BitHarp to producent kryptowalut z Nowej Zelandii zajmujący się opracowywaniem najbardziej elastycznych i wysoce wydajnych platform wydobywczych w celu ułatwienia wydobycia i zwiększenia jego dochodowości dla inwestorów.

Źródło: BitHarp Group Limited

Data publikacji 25.09.2019, 11:01