Croma-Pharma GmbH rozszerza swoje portfolio prezentując elure (TM)

21.10.2019, 10:44aktualizacja: 21.10.2019, 10:44

Firma Croma poszerza portfolio swoich produktów do pielęgnacji skóry o zaawansowaną technologię (rozwiązanie) rozjaśniające skórę elure (TM).

(Leobendorf, 21 października 2019) - Firma Croma zawsze dąży do powiększania swojego portfolio celem wspierania klientów w ich codziennej pracy. Wraz z uzyskaniem praw do dystrybucji produktów z serii elure na strategicznych rynkach firma może obecnie przedstawić atrakcyjną ofertę nowych kosmetyków do pielęgnacji skóry z przebarwieniami o wyjątkowym sposobie działania.

Unikalne rozwiązanie regulujące pigmentację

Zaawansowana technologia rozjaśniania skóry elure™ to przebadana klinicznie linia kosmetyków o silnej i aktywnej formule, która skutecznie, ale łagodnie, a jednocześnie w szybkim tempie, zmniejsza widoczność przebarwień i poprawia koloryt skóry. Formuła kosmetyków została stworzona na bazie naturalnie występującej substancji Melanozyme™, która zmniejsza widocznośc uporczywych przebarwień i wyrównuje jej koloryt, przez co staje się ona jaśniejsza i bardziej promienna. Kosmetyki elure™ nie zawierają żadnych substancji złuszczających ani drażniących cerę, można je stosować przez cały rok, są dostosowane do każdego rodzaju cery, nawet tej najbardziej wrażliwej. Kosmetyki można zamawiać od 1 listopada 2019 r.

Rakuto Bio Technologies Ltd. (RBT)

Rakuto Bio Technologies Ltd. to firma biotechnologiczna z siedzibą w Izraelu. Razem z zespołem odpowiedzialnym za serię elure™ opracowała wyjątkowy kosmetyk do rozjaśniania skóry, który bezpośrednio i selektywnie rozkłada melaninę stanowiącą przyczynę przebarwień skóry.

Croma-Pharma GmbH

Firma Croma-Pharma GmbH (Croma) założona w 1976 roku w Austrii to rodzinna firma specjalizująca się w produkcji przemysłowej kwasu hialuronowego do iniekcji mającego zastosowanie w medycynie estetycznej, okulistyce i ortopedii. Oprócz szerokiej oferty wypełniaczy HA z własnych zakładów produkcyjnych firma prowadzi również sprzedaż nici liftingujących PDO, systemu osocza bogatopłytkowego (PRP) we współpracy z Arthrex, jak również systemu do pielęgnacji skóry UniverskinTM i elure™. Aktualnie firma posiada 12 międzynarodowych spółek handlowych i prowadzi dystrybucję swoich produktów w ponad 70 krajach.

KONTAKT:

CROMA-PHARMA GmbH