RevBits ogłasza wprowadzenie na rynek nowej generacji zestawu cyberbezpieczeństwa

01.04.2020, 17:31aktualizacja: 01.04.2020, 17:31

Wyjątkowa architektura na bazie nowo opatentowanych technologii zapewnia niedoścignioną ochronę przed ewoluującymi zagrożeniami.

MELVILLE, Nowy Jork, 1 kwietnia 2020 r. /PRNewswire/ -- Firma RevBits ogłasza ogólną dostępność zestawu cyberbezpieczeństwa, który został opracowany w celu zapewnienia firmom na całym świecie zaawansowanej ochrony przed cyberatakami. Platforma RevBits powstała na bazie jednego, prostego założenia: utworzenia kompleksowego rozwiązania technologicznego, które wykryje, zatrzyma i powstrzyma incydenty cyfrowe przed zakłóceniem i zniszczeniem własności intelektualnej w środowiskach klientów.

Architektura platformy bazuje na przyszłościowym myśleniu w zakresie coraz liczniejszych zagrożeń oraz ograniczonych innowacjach w wykrywaniu i zapobieganiu zagrożeniom w istniejących produktach cyberbezpieczeństwa. Sieci podlegają atakom nie tylko ze strony malware, ale coraz częściej stają się ofiarami przestępców i sponsorowanych przez rządy jednostek, które mają konkretne cele i wiedzą, z czym muszą się zmierzyć. Ten stan rzeczy zmotywował firmę do opracowania wyjątkowych, opatentowanych metodologii, które znacznie podnoszą standard środowiska cyberbezpieczeństwa.

„Wraz z ciągłym wzrostem poziomu zagrożenia w cyberprzestrzeni zastraszająco duża liczba firm mierzy się z włamaniami i hackami. Staje się jasne, że popularne rozwiązania nie zapewniają odpowiedniej ochrony” - skomentował główny dyrektor wykonawczy firmy David Schiffer. „Dlatego też jesteśmy pewni, że nasz pełen zestaw znacznie ograniczy narażenie klientów na ataki i straty na całym świecie, jednocześnie zapewniając im wyższy poziom ochrony i informacje o sieciach potrzebne do podejmowania działań” - dodał dyrektor.

Zestaw cyberbezpieczeństwa RevBits obejmuje następujące moduły:

- RevBits Email Security,

- RevBits Endpoint Security,

- RevBits Deception Technology,

- RevBits Privileged Access, Password, Key and Certificate Management.

„Jak potwierdzają wiodący analitycy, obraliśmy niespotykane podejście do opracowania naszego rozwiązania, które zaowocowało wieloma patentami i funkcjami aż do dziś niedostępnymi na rynku. Elastyczność co do wdrożenia całego zestawu lub pojedynczych modułów w uzupełnieniu istniejących rozwiązań daje naszym klientom wybór optymalizacji poziomu ochrony” - skomentował główny dyrektor technologiczny Mucteba Celik. „Z ogromną przyjemnością wprowadzamy na rynek nasz pełen zestaw po zarządzaniu zespołem niemal stu deweloperów przez ostatnich kilka lat” - dodał dyrektor.

Więcej informacji na temat zestawu cyberbezpieczeństwa RevBits można znaleźć na stronie www.revbits.com.

O RevBits

Założona w 2016 r. firma RevBits to innowacyjne przedsiębiorstwo cyberbezpieczeństwa, które zaangażowane jest w zapewnianie klientom najwyższego poziomu ochrony na bazie eksperckiej wiedzy. Firma RevBits ma swoją siedzibę główną na Long Island w stanie Nowy Jork, a biura firmy znajdują się w Melville, NY, Princeton, NJ, Bostonie, MA i Antwerpii w Belgii.

Dodatkowe informacje można znaleźć na stronie www.revbits.com.

Źródło: RevBits LLC

KONTAKT: