Dreame wprowadza na rynek bezprzewodowy odkurzacz pionowy V11 zajmujący czołową pozycję w branży dzięki silnikowi o 125000 obr./min. i czasowi pracy 90 minut

08.07.2020, 15:08aktualizacja: 21.12.2020, 07:59

Za znacznie niższą cenę w porównaniu do innych renomowanych marek Dreame V11 jest niezawodnym i wszechstronnym oraz niezwykle wydajnym odkurzaczem zaprojektowanym, aby sprostać potrzebom dzisiejszych konsumentów.

WARSZAWA, Polska, 8 lipca 2020 r. /PRNewswire/ -- Dreame, marka wysokiej jakości domowych produktów technologicznych, która należy do globalnego ekosystemu Xiaomi, ogłosiła wprowadzenie na rynek bezprzewodowego odkurzacza pionowego V11. Odkurzacz Dreame V11, wyposażony w funkcje o kluczowym znaczeniu dla branży, w tym silnik o 125000 obr./min. i czas działania 90 minut, zaprojektowano w celu ułatwienia konsumentom utrzymania porządku i higieny w domu. Cena detaliczna Dreame V11 wyniesie 424,99 USD, jednak od godz. 00:01 9 lipca do godz. 23:59 11 lipca (CEST) odkurzacz będzie dostępny na AliExpress w cenie 293,99 USD w ramach wyprzedaży poprzedzającej wprowadzenie produktu na rynek.

V11 oferuje jedne z najszybszych w branży silników bezszczotkowych o 125000 obr./min., system filtracyjny z cyklonem dwunastostożkowym, który usuwa mikrocząsteczki - bakterie, kurz, pyłki, a nawet alergeny z sierści zwierząt, a wszystko to za cenę do 33% niższą od najlepszych konkurencyjnych odkurzaczy z sektora premium.

W celu poprawy wydajności, mocy i filtracji projekt odkurzacza pionowego Dreame V10 został zmodyfikowany, aby poprawić moc ssącą o 25% dzięki wysokoobrotowemu silnikowi o mocy 150AW oraz zwiększyć czas pracy o 50% do 90 minut dzięki akumulatorowi 3000 mAh.

„Debiut Dreame V11 to dla konsumentów nowy odkurzacz z sektora premium, który charakteryzuje się taką samą funkcjonalnością i mocą, co konkurencyjne produkty, jednak wyróżnia go wyższa niezawodność za nawet o 33% niższą cenę” - powiedział Roc Woo, współzałożyciel Dreame.

Dreame

Powstałej w 2015 r. firma Dreame Technology przyświeca cel zostania najbardziej rozpoznawalną marką domowych produktów technologicznych na świecie dzięki opracowywaniu niezawodnej, niezwykle wydajnej technologii czyszczącej w konkurencyjnej cenie. Firma ma siedzibę w Azji i należy do ekosystemu Xiaomi. Dreame prowadzi Hao Yu, dyrektor generalny i założyciel, który studiował obliczeniową mechanikę płynów na Uniwersytecie Tsinghua w Chinach, gdzie był także założycielem „Sky Workshop” finansowanego przez Boeinga.

Więcej informacji o marce można znaleźć tutaj, na Facebooku, Instagramie i Twitterze.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/1201870/Dreame_New_Vacuum.jpg

Źródło: Dreame