Nauka i technologie

Whatfix nawiązuje współpracę z C-Clear Partners w Europie, aby wspierać organizacje w ich cyfrowych transformacjach

06.05.2021, 17:02aktualizacja: 10.05.2021, 09:52

SAN JOSE, Kalifornia, 6 maja 2021 r. /PRNewswire/ -- Whatfix, lider rozwiązań w zakresie wdrożeń cyfrowych (Digital Adoption Solutions, „DAS”), poinformował dziś o nawiązaniu strategicznego partnerstwa z C-Clear Partners, wspierając organizację w krajach Beneluksu w przyspieszeniu jej inicjatyw związanych z transformacją cyfrową poprzez wdrażanie platform CRM, takich jak Salesforce i Microsoft Dynamics. Dzięki tej współpracy klienci C-Clear Partners z branży farmaceutycznej, produkcyjnej i sektora publicznego będą mieli możliwość polepszenia komfortu pracy swoich pracowników, zredukowania kosztów wsparcia i szkoleń oraz zmaksymalizowania zwrotu z inwestycji w technologie.

Podmioty, które inwestują znaczne środki we wdrożenie nowoczesnego oprogramowania i oczekują natychmiastowych rezultatów, często spotykają się z nieudanymi wdrożeniami ze względu na niewielkie zaangażowanie użytkowników. Dzięki kontekstowemu, interaktywnemu i działającemu w czasie rzeczywistym wsparciu Whatfix C-Clear Partners może teraz wspomagać swoich klientów w zmniejszaniu kosztów wynikających z wdrażania narzędzi CRM, w poprawianiu produktywności personelu czy redukcji kosztów obsługi zgłoszeń i szkoleń.

„Przyjęcie przez użytkowników nowego oprogramowania dla przedsiębiorstw oraz uzasadnienie wydatków na technologie to jedne z największych wyzwań dla współczesnych firm - mówi Khadim Batti, dyrektor generalny i współzałożyciel Whatfix. - Z przyjemnością rozszerzamy naszą ofertę cyfrowego wdrażania na rynek europejski poprzez współpracę z C-Clear Partners, aby pomóc ich klientom w sprawnym wdrożeniu narzędzi CRM".

„Tworzenie wzorcowych rozwiązań to najlepszy sposób na zdobycie zaufania i lojalności użytkowników. Obecnie, po nawiązaniu współpracy z Whatfix, nasze wspólne rozwiązanie zapewnia klientom wykorzystanie zalet potężnych platform, takich jak Salesforce i Microsoft Dynamics, jeszcze szybciej i długoterminowo” - skomentował Kasim El Bastani, partner w C-Clear Partners.

C-Clear Partners

Spółka C-Clear Partners zlokalizowana w Mortsel, w Belgii, koncentruje się na usprawnianiu procesów związanych z obsługą klienta. Cele te są realizowane poprzez skupienie się na czterech filarach: kształtowaniu strategii klienta, przekształcaniu jej w plan działania oparty na celach biznesowych, opracowywaniu procesów zorientowanych na klienta i projektowaniu najnowocześniejszych platform, a także zarządzaniu i udoskonalaniu procesów po ich uruchomieniu. Ponadto firma zatrudnia wyspecjalizowany zespół doświadczonych konsultantów, którzy są przewodnikami klientów podczas największych wdrożeń systemów CRM.

Whatfix

Whatfix to rozwiązanie Digital Adoption Solution, które rewolucjonizuje szkolenia z zakresu aplikacji, edukacji i wsparcia technicznego poprzez dostarczanie kontekstowych, interaktywnych, działających w czasie rzeczywistym i autonomicznych narzędzi wspomagających użytkownika, umożliwiając tym samym dodatkowe wdrażanie i wzrost produktywności. Whatfix może również poszczycić się zwiększeniem produktywności pracowników o 35%, zredukowaniem czasu i kosztów szkoleń o 60%, zmniejszeniem liczby zgłoszeń o 50% oraz zwiększeniem dokładności danych aplikacji o 20%. Siedziby firmy znajdują się w San Jose, San Francisco, Londynie, Melbourne, Sydney i Bangalore.

Źródło: Whatfix

KONTAKT: