Pobierz materiał i Publikuj za darmo
Wydarzenie połączono z szeregiem specjalnych promocji dla klientów i fanów oferty SUBWAY® na przebudowanej stacji AMIC Energy w Gliwicach. Od 30 września mieszkańcy Gliwic, kierowcy, klienci i wszyscy odwiedzający stację przy ul. Pszczyńskiej 100A, mogą skorzystać z szerokiej oferty sandwiczy, wrapów i sałatek w ramach menu SUBWAY®, jak również z licznych promocji przygotowanych specjalnie dla nich. Świętowanie otwarcia 50-tej restauracji w sieci AMIC Energy zostało zaplanowane na wszystkich stacjach z SUBWAY®. Od 30 września do 7 października 2021 roku na każdej stacji AMIC Energy z SUBWAY® klienci, kupujący dowolnego SUBa, otrzymają ciasteczko GRATIS.
„Wdrożenie projektu SUBWAY®, jako głównego konceptu gastronomicznego sieci AMIC Energy, zapewniło nam przede wszystkim szeroką i różnorodną ofertę. Waga coraz większej świadomości oraz oczekiwań klientów, skłoniła nas do rozwoju konceptu SUBWAY®, co bardzo szybko spotkało się ze wzrostem liczby osób odwiedzających nasze stacje. Klienci docenili naszą odpowiedź na ich oczekiwania. Wysoka jakość produktów, możliwość samodzielnego komponowania posiłku oraz dostępność wielu propozycji smakowych, w tym również wegańskich, połączona z możliwością szybkiego zjedzenia posiłku - w drodze do pracy czy szkoły - sprawiła, że na nasze stacje są częściej odwiedzane. Niejednokrotnie również przez klientów niezmotoryzowanych – komentuje Irmina Karpińska Marketing & Convenience Director. - Dynamiczny rozwój konceptu SUBWAY® na stacjach AMIC Energy był również niezmiernie istotny w trakcie pandemii. Precyzyjne procedury SUBWAY® związane ze standardami czystości, myciem rąk oraz zmianą rękawiczek przed przygotowaniem każdego produktu wpłynęły na zaufanie i poczucie bezpieczeństwa wśród naszych klientów” – dodaje.
„AMIC Energy rozwija się w bardzo dynamicznym tempie. Wdrożenie restauracji SUBWAY® na 50-ciu stacjach paliw w zaledwie 3 lata wymagało pełnego zaangażowania całego zespołu, pracowników, operatorów oraz sprzedawców AMIC Polska. Wyzwania napotkane na tej drodze to m.in. dopasowanie konceptu do powierzchni stacji, szkolenia sprzedawców, oraz utrzymanie procedur i wysokich standardów w ramach działań operacyjnych – komentuje Joanna Chodakiewicz, Senior Category Manager. - Od roku 2020 dynamicznie rozwijamy współpracę z trzema platformami umożliwiającymi dostawę oferty gastronomicznej. Nasze produkty można zamówić na Uber Eats, Pyszne.pl oraz Glovo. To była bardzo dobra decyzja, która pozytywnie wpłynęła na sprzedaż naszej oferty również w trakcie pandemii, i jak pokazują wyniki, utrzymuje się na stabilnym poziomie również teraz, gdy działalność lokali gastronomicznych została wznowiona” – dodaje.
AMIC Energy nie zwalnia tempa. Wkrótce planujemy uruchomienie kolejnych punktów z SUBWAY®. Trzy z nich zaplanowane zostały jeszcze w tym roku.
Więcej na: www.amicenergy.pl
Źródło informacji: AMIC Energy
Pobierz materiał i Publikuj za darmo
bezpośredni link do materiału
POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Zdjęcia i materiały graficzne do bezpłatnego wykorzystania wyłącznie z treścią niniejszej informacji
Data publikacji | 30.09.2021, 11:04 |
Źródło informacji | AMIC Energy |
Zastrzeżenie | Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media. |
Newsletter
Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.
ZAPISZ SIĘPozostałe z kategorii
-
Image
„Dekarbonizacja procesów budowlanych”: ekologiczne budownictwo w praktyce PAP
Dziś budownictwo odpowiada aż za ok. 40 proc. globalnych emisji dwutlenku węgla i musi je ograniczyć, jeśli mamy osiągnąć cel neutralności klimatycznej w 2050 r. Umożliwiają to rozwiązania, które promuje projekt „Dekarbonizacja procesów budowlanych” realizowany przez Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy (IOŚ-PIB) i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Budownictwa Naturalnego (OSBN). Najważniejsze dla popularyzacji budownictwa przyjaznego klimatowi jest pokazywanie go w praktyce: jak działają technologie, jak materiały zachowują się w ręku budowniczego - dlatego ekspozycja projektu odwiedziła Targi LUBDOM, które odbyły się 13-14 kwietnia w Lublinie.- 18.04.2024, 08:00
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: PAP MediaRoom
-
Image
Unispace Group announces new EMEA CEO appointment
- 17.04.2024, 10:24
- Kategoria: Biznes i finanse
- Źródło: GlobeNewswire