Andersen Global wzmacnia swoją pozycję na Brytyjskich Wyspach Dziewiczych

08.02.2022, 16:41aktualizacja: 08.02.2022, 16:43

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Po niedawnej ekspansji na Brytyjskich Wyspach Dziewiczych (BVI) Andersen Global umacnia pozycję w regionie dzięki nawiązaniu współpracy z kancelarią Chorus International Services (BVI) Limited (Chorus-Global).

Założona w 2019 r. kancelaria Chorus-Global świadczy usługi w BVI finansowe i specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości usług korporacyjnych, powierniczych, regulacyjnych oraz z zakresu zarządzania i technologii finansowych. Kancelaria prowadzona przez założyciela Nicholasa Lane’a obsługuje zróżnicowaną grupę wyjątkowych klientów, do których należą podmioty korporacyjne, klienci prywatni, rodziny zamożne, instytucje i inwestorzy.

„Zależy nam na budowaniu trwałych relacji z klientami, co osiągamy dzięki przejrzystości i dbałości o realizację indywidualnych potrzeb i celów naszych klientów – powiedział Nicholas. - Platforma Andersen Global umożliwi nam świadczenie jednolitych, kompleksowych usług w miarę jak potrzeby naszych klientów wykraczają poza granice kraju i dotychczasowe obszary praktyki”.

Mark Vorsatz, przewodniczący Andersen Global i dyrektor generalny Andersen, dodał: „dzięki skoncentrowaniu na potrzebach klienta i aktywnemu działaniu na rzecz dobrego przywództwa Chorus-Global nieustannie świadczy usługi, dzięki którym zajmuje czołową pozycję na rynku. Nicholas z zespołem zapewniają zintegrowane, najlepsze w swojej klasie rozwiązania i przyczynią się do wzmocnienia pozycji platformy we wschodniej części Karaibów”.

Andersen Global jest międzynarodowym stowarzyszeniem skupiającym odrębne prawnie i niezależne kancelarie prawne i podatkowe z całego świata. Od czasu założenia w 2013 r. w Stanach Zjednoczonych przez kancelarię Andersen Tax LLC stowarzyszenie zwiększyło zasięg na całym świecie i obecnie skupia ponad 9 tys. specjalistów z kancelarii członkowskich i współpracujących w przeszło 327 lokalizacjach.

Wersja źródłowa dostępna na stronie businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220208005435/en/

Źródło: Andersen Global

KONTAKT: