Andersen Global wzmacnia swoją obecność w Australii

19.10.2022, 08:58aktualizacja: 19.10.2022, 08:59

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Andersen Global buduje swoje zdolności w zakresie usług prawniczych i wzmacnia swoją obecność w Australii w drodze umowy o współpracy z Cornwalls, wiodącą kancelarią prawną.

Kancelaria Cornwalls, założona w 1891 r., oferuje pełny zakres usług prawniczych, w tym w obszarze bankowości i finansów, prawa spółek i prawa handlowego, zatrudnienia i stosunków pracy, technologii finansowych, własności intelektualnej, rozstrzygania sporów i mediacji, nieruchomości, restrukturyzacji i niewypłacalności, podatków, migracji oraz telekomunikacji. Levent Shevki, prezes firmy, kieruje zespołem prawie 100 prawników praktykujących prawo w całej Australii.

„Nasi klienci stanowią centralną część naszego modelu biznesowego, a priorytet nadajemy wykraczaniu poza oczekiwania w drodze promowania odpowiedzialnego zarządzania i identyfikowania nowych możliwości na rynku - powiedział Levent. - Dzięki naszej współpracy z Andersen Global możemy pozostać wiodącą kancelarią prawną oraz rozwinąć nasze zdolności w celu świadczenia usług najwyższej klasy w regionie i na całym świecie”.

„Cornwalls to grupa biznesowa o innowacyjnym podejściu do rozszerzania działalności i utrzymywania przewagi konkurencyjnej na rynku - powiedział Mark Vorsatz, prezes Andersen Global i dyrektor generalny Andersen. - Współpraca z tą firmą umożliwi nam wzmocnienie naszej pozycji w regionie i przygotowuje nas do dalszego rozwoju”.

Andersen Global jest międzynarodowym stowarzyszeniem odrębnych pod względem prawnym, niezależnych firm członkowskich skupiających specjalistów ds. podatkowych i prawnych z całego świata. Założone w 2013 r. przez amerykańską firmę członkowską Andersen Tax LLC, stowarzyszenie Andersen Global skupia ponad 12000 specjalistów z całego świata i jest obecne w ponad 380 lokalizacjach dzięki swoim firmom członkowskim i współpracownikom.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221018005216/pl/

Źródło: Andersen Global

KONTAKT: