ZREMB-CHOJNICE SA (44/2022) Otrzymanie zamówienia na wykonanie kontenerów.

17.11.2022, 09:31aktualizacja: 17.11.2022, 09:32

Raport bieżący 44/2022

Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB-CHOJNICE" S.A. z siedzibą w Chojnicach ("Emitent", "Spółka"), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 33/2022 z dnia 28 września 2022 r. oraz raportu bieżącego nr 41/2022 z dnia 02 listopada 2022 r , informuje, że w dniu 17 listopada 2022 r. otrzymał kolejne zamówienie na wykonanie kontenerów z przeznaczeniem dla sił zbrojnych Królestwa Szwecji, na łączną wartość 607 866,00 zł

Termin realizacji zamówienia i dostawy kontenerów przypada na dzień 10 lutego 2023 r.

Realizacja zamówienia nie przewiduje możliwości dochodzenia kar umownych.

Pozostałe szczegółowe warunki zamówień oraz ryzyka z nim związane, nie odbiegają od powszechnie stosowanych na rynku dla tego rodzaju zamówień.

Informacja o otrzymanym zamówieniu została uznana za istotną dla Spółki, ze względu na kontynuację dotychczasowej współpracy z Klientem w ramach realizacji zamówień, a także na możliwe perspektywy dalszej współpracy przy realizacji kolejnych zamówień.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz