Nauka i technologie

ESOLEO i FOX POLSKA podpisały długoterminową umowę na dostawę i serwis pomp ciepła FOXAIR

22.11.2022, 08:30aktualizacja: 22.11.2022, 08:30

Wychodząc naprzeciw aktualnym potrzebom rynkowym, w bieżącym roku producent rozszerzył portfolio, dostarczając na rynek ultrawydajne pompy ciepła FoxAIR z najdłuższą, 10-letnią gwarancją. Ponadto FoxAIR jako jedyny producent pomp ciepła oferuje dodatkowe, 5-letnie ubezpieczenie pomp ciepła od wszystkich ryzyk.

FOX Polska to także pierwsza globalna marka fotowoltaiczna, która wprowadziła pompy ciepła do swojej oferty wraz z pełnym zapleczem technicznym i szkoleniowym. W ten sposób firma odpowiada na bieżące potrzeby Polaków. Tworząc ofertę kompleksową, marka zapewnia pełną kompatybilność produktową w oferowanej i uniwersalnej gamie urządzeń.

ESOLEO z Grupy Polsat Plus to jedna z największych firm wykonawczych w zakresie instalacji fotowoltaicznych w Polsce, która dostarcza swoim klientom rozwiązania w oparciu o urządzenia najwyższej jakości, systematycznie zwiększając obszar działania i portfolio nowoczesnych produktów.

„Współpraca z największymi graczami rynku takimi jak ESOLEO jest ukierunkowana na dynamikę i skalę rozwoju, które są nam bliskie, jak również najwyższa jakość wykonawstwa i bieżący kontakt z instalatorami” - mówi Tomasz Walczyk, Country Manager Grupy Fox Polska.

ESOLEO wybiera do współpracy stabilnych partnerów o największym potencjale technicznym i serwisowym. Dobre parametry techniczne, wsparcie techniczne, bezpłatne szkolenia to elementy, które skłoniły ESOLEO do wyboru marki pomp ciepła FoxAIR, a także rozwiązań fotowoltaicznych marki FoxESS.

„Postawiliśmy na pompy ciepła FoxAIR, ponieważ grupa Fox Polska to ceniona, innowacyjna marka, potwierdzona jakość i świetne parametry pracy urządzeń. To także najdłuższa gwarancja na naszym rynku oraz polskie wsparcie techniczne dla klientów” - mówi Mariusz Klimczak, prezes zarządu ESOLEO.

Oferta firmy ESOLEO bazująca na pompach ciepła FoxAIR kierowana jest zarówno do odbiorców indywidualnych, jak i biznesu z sektora MSP.

Źródło informacji: FoxESS Polska

Data publikacji 22.11.2022, 08:30