SIDUS METAVERSE poprowadzi powszechne wprowadzenie kryptowalut na GameFi: współpraca z „Zeusem” pozwoli spełnić standardy sportu elektronicznego

01.12.2022, 09:13aktualizacja: 01.12.2022, 09:16

SIDUS METAVERSE

SYDNEY, 1 grudnia 2022 r. /PRNewswire/ -- Słynny ukraiński gracz zawodowy w „Counter-Strike’a” Danylo „Zeus” Teslenko dołącza do wydawcy GameFi SIDUS GATES w metawersum kryptowalutowym. „Zeus” podpisał 10-letni kontrakt na wydanie ekskluzywnych kolekcji NFT. Aby uczcić to niezwykłe wydarzenie, zespół przygotował nagrody o wartości 100000 dolarów!

„Studiowałem różne dziedziny, między innymi technologie kryptowalut i NFT - powiedział. - Spotkałem się z założycielem SIDUS METAVERSE i ich działalność mnie zainspirowała, więc zdecydowałem się dołączyć do zespołu. Mam zamiar wykorzystać moje rozległe doświadczenie w e-sporcie, aby pomóc w popularyzacji nowych produktów, dostosowaniu ich do standardów e-sportu i przyciągnięciu odbiorców z całego świata. Planujemy wydanie limitowanej kolekcji NFT, którą będzie prezentować nowa rasa cyborgów z wyjątkowymi skórkami i korzyściami dla wszystkich użytkowników SIDUS. Posiadacze mogą otrzymać wyjątkowe zasoby, których potrzebują wszyscy użytkownicy SIDUS METAVERSE”.

Wydawca gier nowej ery

SIDUS GATES jest ekskluzywnym wydawcą gier, który wprowadza twórców gier i ich projekty do SIDUS METAVERSE. Wszystkie przyszłe gry będą opierać się na jednolitych standardach i korzystać z natywnych tokenów. Ponieważ na otwarcie planowanych jest wiele gier, Zeus i inni gracze mogą wykorzystać swoje doświadczenie i umiejętności do tworzenia produktów, które mogą konkurować z gigantami.

„Prowadzimy już ścisłe negocjacje z wieloma wybitnymi e-sportowcami i planujemy zaangażować ich do pracy nad nowymi produktami. Nie mogę jeszcze zdradzić nazwisk, ale z pewnością będzie się czym pochwalić”- powiedział Zeus.

Współzałożyciel i dyrektor generalny SIDUS GATES Roman Povolotski również skomentował powiększenie zespołu.

„Z przyjemnością ogłaszamy naszą współpracę i postaramy się maksymalnie wykorzystać potencjał, jaki niosą ze sobą nowe wydania i produkty” - powiedział. - Aby uczcić to wydarzenie, zdecydowaliśmy się na specjalne rozdanie nagród o wartości 90000 dolarów! Do wygrania jest 300 zestawów NFT!”.

Każdy, kto wypełni formularz, może uczestniczyć w rozdaniu dużej puli nagród z nagrodą gwarantowaną w postaci gadżetów do gier o wartości 100 dolarów: https://forms.gle/gj6iBe2HQkK6YyBK8.

Droga do rozgrywek w metawersum

Danylo „Zeus” Teslenko dołącza do metawersum jako ambasador i rzecznik powszechnego wprowadzenia NFT i istotnych zmian w tym zakresie. Warto śledzić jego postępy.

Więcej informacji na temat SIDUS Metaverse:

Strona internetowa | Twitter | Discord | Reddit | Telegram | Medium

Oficjalne konta Danyla „Zeusa” Teslenki w mediach społecznościowych:

Instagram | Twitter | Facebook

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/1957742/SIDUS_METAVERSE.jpg