Rimini Street uhonorowana licznymi nagrodami branżowymi i przyznanymi przez klientów w dowód uznania zaangażowania na rzecz „wybitnego” poziomu usług i przywództwa

12.05.2023, 08:48aktualizacja: 12.05.2023, 08:51

Business Wire/Rimini Street, Inc.
Firma nagrodzona przez klientów z Wielkiej Brytanii i Brazylii, a jedna ze współpracowniczek uhonorowana wyróżnieniem w kategorii kobiety roku na samodzielnym stanowisku kierowniczym.

LAS VEGAS--(BUSINESS WIRE)-- Firma Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), dostawca kompleksowego wsparcia w zakresie oprogramowania firmowego oraz produktów i usług z dziedziny oprogramowania dla firm o zasięgu globalnym, wiodący podmiot zewnętrzny świadczący usługi wsparcia dla oprogramowania Oracle i SAP oraz partner Salesforce i AWS, ogłosiła dzisiaj, że została uhonorowana licznymi nagrodami przyznanymi przez klientów i społeczność technologiczną w kategorii usług i przywództwa w dowód uznania zaangażowania na rzecz dostarczania „wybitnych rozwiązań technologicznych przy wykorzystaniu wybitnych umiejętności”.

Ta informacja prasowa zawiera multimedia. Pełna treść informacji prasowej znajduje się tutaj: https://www.businesswire.com/news/home/20230511005299/pl/.

Zdobywca nagrody Sainsbury’s w kategorii komfortu użytkowania technologii

Ceremonia wręczenia nagród dla dostawców rozwiązań technologicznych Sainsbury’s Tech Supplier Award podkreśla dokonania firm, które przyczyniają się do realizacji i doskonalenia inicjatyw i programów technologicznych leżących u podstaw sukcesu 1400 supermarketów tej sieci w Wielkiej Brytanii. W dowód uznania wysiłku zespołu inżynierów Rimini Support™ zapewniających terminowe rozwiązania wysokiej jakości w dziedzinie oprogramowania Oracle na rzecz Sainsbury’s, drugiej co do wielkości sieci supermarketów w Wielkiej Brytanii, Rimini Street została uhonorowana nagrodą w kategorii doświadczenia („Experience Award”).

Zdobywca nagrody CPFL w kategorii wybitnego partnera IT

CPFL Energia, drugie co do wielkości prywatne przedsiębiorstwo energetyczne w Brazylii, była organizatorem dorocznego wydarzenia „Prêmio CPFL Mais Valor”, które zgromadziło dostawców firmy oraz podmioty, które przyczyniły się do jej pomyślnych wyników na szczeblu krajowym. Spośród 130 dostawców usług informatycznych w ekosystemie CPFL firma Rimini Street została wyłoniona jako jedyny zwycięzca w kategorii wybitnego dostawcy rozwiązań IT w głosowaniu przeprowadzonym wśród dyrektorów i kierowników ds. IT w CPFL.

Zdobywca nagrody Stevie Female Executive of the Year - kategoria usług biznesowych

Rimini Street cieszy się wybitnym gronem utalentowanych pracowników, w tym wielu kobiet zajmujących samodzielne stanowiska kierownicze, które mogą się poszczycić dokonaniami w zakresie wsparcia branży technologicznej w drodze wybitnych innowacji. Michelle Davenport, wiceprezes ds. globalnego wsparcia PSJ (PeopleSoft, Siebel i JD Edwards) w Rimini Street, została wybrana zwyciężczynią brązowego medalu przyznawanego kobiecie roku na samodzielnym stanowisku kierowniczym w kategorii usług biznesowych. Michelle została nominowana do plebiscytu przez współpracowników i członków zespołu, a jej wizjonerskie przywództwo odzwierciedla niezachwiane zaangażowanie na rzecz skutecznej realizacji 4 filarów Rimini Street - tzw. 4C: Company, Clients, Colleagues, Community (firma, klienci, współpracownicy i społeczność).

„Rimini Street dąży do dostarczania doskonałości w ramach każdej świadczonej usługi oraz wsparcia oferowanego klientom, a nasi inżynierowie i przywódcy są zdecydowanie zaangażowani na rzecz zapewniania klientom wybitnych doświadczeń - powiedział Seth Ravin, przewodniczący, dyrektor generalny i prezes zarządu. - Jesteśmy zaszczyceni tym wyróżnieniem, a nasze grono inżynierów technologicznych i przywódców w tej dziedzinie dostępnych dla klientów z całego świata - w naszej ocenie najlepszych w branży - napawa nas ogromną dumą”.

Poznaj historię oraz pełne portfolio Rimini Street obejmujące ultraresponsywne, niezawodne i sprawdzone wsparcie, usługi zarządzane, bezpieczeństwo, integrację, obserwowalność, usługi specjalistyczne oraz rozwiązania outsourcingowe Rimini ONE™ dla aplikacji SAP, Oracle i Salesforce na potrzeby wsparcia przewagi konkurencyjnej, rentowności i wzrostu klientów.

Informacje o Rimini Street, Inc.

Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), spółka Russel 2000®, jest dostawcą kompleksowego wsparcia w zakresie oprogramowania firmowego oraz produktów i usług z dziedziny oprogramowania dla firm o zasięgu globalnym, wiodącym podmiotem zewnętrznym świadczącym usługi wsparcia dla oprogramowania Oracle i SAP oraz partnerem Salesforce i AWS. Firma prowadzi działalność na całym świecie i oferuje kompleksową gamę ujednoliconych rozwiązań do prowadzenia, obsługi, personalizacji, konfiguracji, łączenia, ochrony, monitorowania i optymalizacji firmowych aplikacji, baz danych i oprogramowania technologicznego oraz do zarządzania w tym zakresie, umożliwiając klientom osiąganie lepszych wyników biznesowych, znaczne ograniczenie kosztów i przeznaczenie zasobów na innowacje. Jak dotąd ponad 5000 organizacji sklasyfikowanych w rankingach Fortune 500, Fortune Global 100, ze środkowego segmentu rynku, sektora publicznego i niemalże z każdej branży wybrało Rimini Street jako zaufanego dostawcę rozwiązań z zakresu oprogramowania dla firm. Więcej informacji znajduje się na stronie http://www.riministreet.com oraz na profilach Rimini Street w serwisach Twitter, Facebook i LinkedIn. (IR-RMNI)

Wypowiedzi prognozujące

Pewne wypowiedzi w niniejszej informacji prasowej nie odnoszą się do danych historycznych, lecz stanowią wypowiedzi prognozujące na potrzeby zasad „Safe Harbor” zgodnie z Ustawą o reformie przepisów procesowych dotyczących papierów wartościowych z 1995 r. (Securities Litigation Reform Act of 1995). Słowa takie jak: „może”, „powinien”, „byłby”, „planuje”, „zamierza”, „przewiduje” „wierzy”, „szacuje”, „prognozuje”, „potencjalny”, „wydaje się”, „ma zamiar”, „kontynuuje”, „przyszłość”, „oczekuje”, „prognozy” oraz podobne wyrażenia wskazują na wypowiedzi prognozujące. Wypowiedzi prognozujące obejmują m.in. wypowiedzi dotyczące oczekiwań spółki względem przyszłych wydarzeń, możliwości, globalnej ekspansji i innych inicjatyw rozwojowych oraz inwestycji spółki w te inicjatywy. Wypowiedzi te oparte są na różnych założeniach i bieżących oczekiwaniach kierownictwa spółki, nie są prognozami faktycznych wyników ani nie odnoszą się do danych historycznych. Takie wypowiedzi prognozujące podlegają czynnikom ryzyka i niepewności dotyczącym działalności spółki Rimini Street, przy czym rzeczywiste rezultaty mogą znacznie odbiegać od treści wypowiedzi prognozujących. Ryzyka i niepewności obejmują m.in. niekorzystne rozstrzygnięcia i koszty związane z toczącymi się postępowaniami sądowymi lub nowymi postępowaniami sądowymi; zmiany otoczenia biznesowego, w którym prowadzi działalność Rimini Street, w tym wpływ wszelkich recesyjnych tendencji gospodarczych i wahania kursów walut, i zmiany ogólnych warunków finansowych, gospodarczych, regulacyjnych i politycznych wpływających na branżę, w której prowadzi działalność Rimini Street, oraz na branże, w których działalność prowadzą klienci firmy; ewolucję w środowisku zarządzania i wsparcia oprogramowania dla przedsiębiorstw, której doświadczają klienci spółki i potencjalni klienci, a także jej zdolność do pozyskania i utrzymania klientów oraz dalszego rozwoju swojej bazy klientów; istotny poziom konkurencji w branży usług wsparcia w zakresie oprogramowania; wdrażanie przez klientów rozbudowanej gamy produktów i usług firmy oraz produktów i usług przewidzianych do wprowadzenia na rynek w przyszłości; zdolność spółki do utrzymania lub osiągnięcia wzrostu dochodów lub rentowności oraz zarządzania kosztami uzyskania przychodów; szacunkowe dane dotyczące łącznego obsługiwanego przez nią rynku oraz spodziewane oszczędności klientów w stosunku do korzystania z usług innych dostawców; zmienność cyklu sprzedaży oraz ryzyko związane ze wskaźnikami utrzymania; utratę co najmniej jednego członka zespołu zarządzającego; zdolność spółki do pozyskiwania i utrzymywania wykwalifikowanych pracowników oraz kluczowego personelu; trudności w zarządzaniu kwestią rentowności wzrostu; konieczność i możliwość zgromadzenia dodatkowego kapitału lub obsługi zadłużenia na korzystnych warunkach i zdolność spółki do generowania przepływów pieniężnych z działalności operacyjnej pozwalającą na zwiększone finansowanie inicjatyw rozwojowych; wpływ kwestii związanych z ochroną środowiska, sprawami społecznymi i ładem korporacyjnym (ESG); działania w odpowiedzi na wszelkie utrzymujące się skutki pandemii COVID-19 oraz jej skutki gospodarcze, operacyjne i finansowe na działalność spółki; ryzyko związane z prowadzeniem działalności na szczeblu globalnym; zdolność firmy do zapobiegania nieuprawnionemu dostępowi do jej systemów informatycznych i innym zagrożeniom cyberbezpieczeństwa, ochrony informacji poufnych pracowników i klientów firmy i zachowania zgodności z przepisami dotyczącymi prywatności i ochrony danych; zdolność spółki do utrzymania skutecznego systemu kontroli wewnętrznej nad sprawozdawczością finansową; jej zdolność do utrzymania, ochrony i rozwoju naszej marki oraz własności intelektualnej; zmiany w przepisach i uregulowaniach, w tym zmiany w przepisach podatkowych lub niekorzystne skutki interpretacji podatkowych firmy, lub niezdolność do ustanowienia przez nią odpowiednich rezerw na zdarzenia podatkowe; wpływ bieżących zobowiązań spółki w zakresie obsługi zadłużenia w związku z jej kredytem oraz zobowiązań finansowych i operacyjnych związanych z jej działalnością i powiązanym ryzykiem stopy procentowej, w tym niepewności związanej z przejściem na SOFR lub inne wskaźniki referencyjne stopy procentowej; wystarczającą ilość środków pieniężnych i ich ekwiwalentów pozwalającą na spełnienie wymogu zachowania płynności; ilość i harmonogram wykupów, jeżeli będą realizowane, w ramach programu wykupu akcji spółki oraz jej zdolność do podnoszenia wartości dla akcjonariuszy w ramach takiego programu; niepewność co do wartości długoterminowej kapitałowych papierów wartościowych Rimini Street; katastrofy zakłócające jej działalność lub działalność klientów, oraz ryzyka omawiane w rozdziale pt. „Czynniki ryzyka” w Sprawozdaniu Kwartalnym Rimini Street złożonym na formularzu 10-Q z dnia 3 maja 2023 r. i okresowo aktualizowanym przez kolejne Sprawozdania Roczne na Formularzu 10-K, Sprawozdania Kwartalne na Formularzu 10-Q i Sprawozdania Bieżące na Formularzu 8-K, oraz inne dokumenty składane przez Rimini Street w Komisji Papierów Wartościowych i Giełd (Securities and Exchange Commission). Ponadto wypowiedzi prognozujące zawierają oczekiwania, plany i prognozy przyszłych wydarzeń i opinie aktualne na dzień publikacji niniejszej informacji prasowej przez Rimini Street. Rimini Street przewiduje, że kolejne wydarzenia i kierunki rozwoju sytuacji wpłyną na zmianę oceny spółki Rimini Street. O ile Rimini Street może podjąć decyzję o aktualizacji wypowiedzi prognozujących w przyszłości, nie przyjmuje żadnego zobowiązania w tym względzie, z wyjątkiem sytuacji, gdy jest to wymagane przez prawo. Niniejsze wypowiedzi prognozujące nie powinny być traktowane jako rzetelna ocena spółki Rimini Street w terminie po dacie publikacji niniejszej informacji prasowej.

© 2023 Rimini Street, Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone. „Rimini Street” jest znakiem towarowym zarejestrowanym przez spółkę Rimini Street, Inc. w Stanach Zjednoczonych i innych krajach, przy czym nazwa i logotyp Rimini Street, jak również logo z nich utworzone oraz inne znaki z oznaczeniem TM są znakami towarowymi należącymi do Rimini Street, Inc. Pozostałe znaki towarowe pozostają własnością spółek, które je zarejestrowały, przy czym spółka Rimini Street nie jest powiązana z żadnym z posiadaczy tych znaków towarowych czy spółek ani ich nie promuje.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230511005299/pl/.

Źródło: Rimini Street, Inc.

KONTAKT:

Janet Ravin