LUNA X HK568/HK568U firmy HiStone – przełomowe rozwiązanie POS, które na nowo zdefiniuje obsługę w branży handlowej i hotelowej

29.06.2023, 08:49aktualizacja: 29.06.2023, 08:54

PR Newswire
HiStone prezentuje LUNĘ X HK568/HK568U, kompleksowy model do obsługi sprzedaży (POS), który zrewolucjonizuje branżę handlową i hotelową.

QINGDAO, Chiny, 29 czerwca 2023 r. /PRNewswire/ -- HiStone, czołowy dostawca innowacyjnych rozwiązań sprzętowych i kas samoobsługowych, ogłasza wprowadzenie na rynek najnowszego modelu HK568/HK568U należącego do gamy LUNA X. Ten kompleksowy model POS, który wyznacza nowe standardy w zakresie efektywności, elastyczności i komfortu korzystania, wzmacniając pozycję HiStone jako niezależnego dostawcy technologii najwyższej jakości w branży.

HK568/HK568U wyposażono odpowiednio w procesory Intel® Celeron® Elkhart Lake J6412 i Intel® Core™ Tiger Lake i3, które zapewniają niezrównaną moc przetwarzania, aby spełnić rosnące zapotrzebowanie nowoczesnych przedsiębiorstw. Ta ulepszona funkcja umożliwia podmiotom handlowym i świadczącym usługi hotelowe wydajną obsługę złożonych operacji, zapewniając bezproblemowe usługi płatnicze dla swoich klientów.

Jedną z cech wyróżniających HK568/HK568U jest inteligentna konstrukcja z zawiasami, co umożliwia płynne obracanie ekranu i regulację jego wysokości. Elastyczność poprawia komfort i wygodę użytkownika, dając obsługującym więcej swobody w kwestii konfiguracji urządzenia zgodnie z określonymi potrzebami.

Wyświetlacz POS o szerokości ekranu 15,6 cala zapewnia immersyjne wrażenia wizualne. Większy wyświetlacz zapewnia większą przejrzystość i poziom szczegółowości, przyczyniając się do poprawy jakości interakcji z klientami i całego interfejsu użytkownika dla operatorów. Dzięki HK568/HK568U przedsiębiorstwa mogą oferować klientom bezproblemowe i przyjemne zakupy.

Konstrukcja skrzynkowa Cube X dodaje wartości rozwiązaniu dzięki optymalizacji przestrzeni w przypadkach, gdy jest ona ograniczona. Kompaktowa forma zapewnia przedsiębiorstwom możliwość maksymalnego wykorzystania wydajności operacyjnej bez uszczerbku dla efektywności czy funkcjonalności.

„HK568/HK568U firmy HiStone stanowi ważny krok milowy na drodze do dostarczania najbardziej niezawodnych rozwiązań wysokiej klasy dla branży handlowej i hotelowej – powiedział Mohamed Berihi, dyrektor HiStone ds. rozwoju działalności w regionie EMEA. – Dzięki znajomości dzisiejszych wyzwań, z jakimi mierzą się przedsiębiorstwa, dostarczamy rozwiązań POS, które zapewniają najlepsze możliwe wrażenia klientów”.

Wprowadzeniem na rynek HK568/HK568U HiStone po raz kolejny demonstruje zaangażowanie w postęp transformacji cyfrowej oraz we wspieranie przedsiębiorstw z sektora handlowego i hotelowego.

Więcej informacji na temat HiStone i HK568/HK568U można znaleźć na stronie https://www.hics.histonetec.com/luna-x-hk568-all-in-one-pos.

HiStone

HiStone jest jednym z czołowych na świecie dostawców innowacyjnych rozwiązań sprzętowych, który specjalizuje się w systemach POS i kasach samoobsługowych. Dzięki silnemu naciskowi na niezawodność, efektywność i najlepsze wrażenia klientów HiStone dostarcza wysokiej jakości rozwiązań, które umożliwiają przedsiębiorstwom wykorzystanie nowych możliwości w erze cyfrowej.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2142227/HiStone.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2008839/3899573/HiStone_Logo.jpg