Rewolucjonizowanie sektora druku 3D: zaawansowane funkcje i dobrze prosperująca społeczność Creality Cloud na czele zmian

03.08.2023, 08:40aktualizacja: 03.08.2023, 08:45

PR Newswire/CREALITY 3D

HONG KONG, 3 sierpnia 2023 r. /PRNewswire/ -- Creality, pionierska marka drukarek 3D o czołowej globalnej pozycji, angażuje się w umacnianie kreatywności dzięki swoim produktom obejmującym sprzęt i innowacyjne oprogramowanie o nazwie Creality Cloud. Od momentu premiery w 2020 r., celem oprogramowania Creality Cloud było obniżenie progu dostępności druku 3D, poprawa wygody i wzbogacenie przyjemności płynącej z druku 3D. Creality Cloud umożliwia zarówno wytwórcom, jak i projektantom uwolnienie potencjału ich kreatywności w ramach wielu zastosowań.

Creality Cloud - pierwsza kompleksowa platforma druku 3D na świecie

Wkrocz w przyszłość druku 3D z Creality Cloud, niezaprzeczalnie najlepszą aplikacją w sektorze druku 3D. Jako najlepiej oceniana aplikacja w branży, zarówno w sklepie Google Play Store, jak i w Apple App Store, Creality Cloud zapewnia niezrównaną platformę dla wytwórców na całym świecie. Platforma ta oferuje szereg niezwykłych funkcji, w tym bogatą bibliotekę modeli 3D, zaawansowane możliwości cięcia (slicingu), wykrywanie z zastosowaniem sztucznej inteligencji, transmisję na żywo nagrania z kamerki internetowej w celu monitorowania pracy urządzenia w czasie rzeczywistym, bieżące sterowanie procesem drukowania i możliwość obsługi kilku drukarek równocześnie.

Creality Cloud gromadzi wokół siebie liczną społeczność wyjątkowych projektantów i miłośników druku 3D, którzy napędzają ekosystem twórczy, jak nikt inny. Można być pewnym, że autorskie dzieła będą objęte rzetelną ochroną praw autorskich, dzięki czemu zyskuje się możliwość bezpiecznego eksplorowania innowacji i dzielenia się nimi ze światem.

Wsparcie projektantów w ich drodze na szczyt

W czerwcu tego roku, w ramach Creality Cloud uruchomiono Program Partnerski dla Projektantów w celu wsparcia projektantów 3D dzięki ofercie sprzedaży bez prowizji, nagrodom pieniężnym przekraczającym 900 $ i bezpłatnemu trzydziestodniowemu członkostwu z dostępem do funkcji premium dla lepszej produktywności.

Dzięki wsparciu na najwyższym poziomie, Creality Cloud umacnia pozycję projektantów 3D i pomaga im w rozwoju w świecie druku 3D. Dzięki widoczności marki na bannerze górnym i brandingowi, projektanci mogą dotrzeć do ogromnej liczby odbiorców i maksymalizować swój potencjał na osiągnięcie sukcesu. Usługi obejmujące obniżki i talony pozwalają projektantom oferować specjalne okazje klientom i napędzać sprzedaż. Starannie wyselekcjonowane kolekcje modeli inspirują projektantów do zapoznania się z twórczością ich kolegów i koleżanek po fachu i do przekraczania granic ich rzemiosła. Ekscytujące konkursy współorganizowane przez Creality Cloud zapewniają projektantom platformę dla przedstawienia swoich umiejętności i zyskania uznania.

Creality Cloud

Creality Cloud jest pierwszą na świecie kompleksową platformą druku 3D, która zyskała uznanie 3 milionów miłośników druku 3D i projektantów na całym świecie, umacniając swoją pozycję jako najlepsza na świecie aplikacja dzięki nieustannym staraniom i aktualizacjom.

Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź stronę https://www.crealitycloud.com

Materiał filmowy - https://www.youtube.com/watch?v=KpvPIavL2JM

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1609256/Logo.jpg