Andersen Global uzupełnia swoje możliwości świadczenia usług prawnych w Irlandii dzięki współpracy z firmą Philip Lee LLP

06.12.2023, 08:52aktualizacja: 06.12.2023, 08:56

SAN FRANCISCO -- (BUSINESS WIRE) -- Andersen Global dokonuje dalszego rozszerzenia swojej platformy w Irlandii dzięki umowie o współpracy z Philip Lee LLP, uzupełniając swój potencjał doradztwa podatkowego w tym kraju o pomocnicze usługi prawne.

Firma Philip Lee LLP powstała w 1993 roku jako niszowa kancelaria i od tego czasu rozrosła się do rozmiarów firmy prawniczej świadczącej kompleksowe usługi w takich obszarach, jak blockchain, technologia, budownictwo, bankowość, cyberbezpieczeństwo, zatrudnienie, energetyka i surowce naturalne, media, konkurencja, prawo własności i branża farmaceutyczna. Firma ta, mająca siedzibę w Dublinie i kierowana przez partnera zarządzającego Jonathana Kelly'ego, dostarcza klientom w ponad 100 krajach rozwiązania dopasowane do indywidualnych potrzeb.

Mark Vorsatz, prezes Andersen Global i dyrektor generalny Andersen:

„Philip Lee to ważne uzupełnienie naszej globalnej platformy w czasie, gdy powiększamy nasz potencjał płynnego świadczenia transgranicznych usług. Jonathan i jego zespół podzielają naszą pasję do sprawowania opieki prawnej i wniosą cenną wiedzę w funkcjonowanie naszych firm członkowskich i współpracujących”.

„Nasz zespół stara się dogłębnie zrozumieć działalność biznesową każdego klienta i związane z nią wymogi prawne oraz dostrzega zapotrzebowanie klienta na zintegrowane i wielodyscyplinarne profesjonalne usługi - wyjaśnia Kelly. - Współpraca z Andersen Global zwiększa nasze możliwości w obszarze podatkowym dzięki potencjałowi firmy o zasięgu globalnym i wzmacnia nasze zaangażowanie na rzecz utrzymania przewagi nad konkurencją na rynku”.

Andersen Global to międzynarodowe stowarzyszenie, którego członkowie to stanowiące osobne podmioty prawne, niezależne firmy, zatrudniające na całym świecie specjalistów od podatków, doradztwa prawnego i wyceny. Stowarzyszenie Andersen Global, założone w 2013 roku przez firmę członkowską Andersen Tax LLC z USA, obecnie dysponuje ponad 14 tys. profesjonalistów na całym świecie i jest reprezentowane w ponad 400 lokalizacjach przez firmy członkowskie i współpracujące.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20231204175770/pl/

Źródło: Andersen Global

KONTAKT: