Konferencja Międzynarodowych Partnerów 2024: TCL skutecznie jednoczy międzynarodowych partnerów w celu osiągnięcia sukcesu

22.04.2024, 14:37aktualizacja: 22.04.2024, 14:40

PR Newswire/ TCL Electronics

WUHAN, Chiny, 22 kwietnia 2024 r. /PRNewswire/ -- Spółka TCL, zajmująca czołową pozycję na rynku elektroniki użytkowej i posiadająca dwie najpopularniejsze marki telewizorów na świecie, zorganizowała w dniu 19 kwietnia 2024 r. konferencję dla najważniejszych międzynarodowych partnerów z branży (GPC 2024). Wydarzenie odbywające się pod hasłem „Zjednoczeni dla wielkości” zgromadziło blisko 500 partnerów biznesowych, liderów branży i mediów z 47 krajów i regionów, aby wspólnie omówić najnowsze spostrzeżenia dotyczące rozwoju globalnej działalności firmy, badań i rozwoju oraz strategii budowania marki. Na konferencji podkreślono rozległy zasięg międzynarodowej sieci partnerskiej TCL i jej główne cele, do których należy budowanie drogi ku pomyślnej przyszłości opartej na wspólnych dążeniach i sukcesach.

Podczas konferencji Du Juan, dyrektor generalny TCL Industries, potwierdził strategię spółki i jej działania na skalę globalną, stawiając na pierwszym miejscu innowacyjność produktów ze średniej i wyższej półki, zakorzenienie marki w miejscowej kulturze, odpowiedzialność korporacyjną i zrównoważony rozwój, a także wzmocnienie sieci partnerów na drodze światowej ewolucji.

Wprowadzanie nowatorskich rozwiązań zawsze było nieodłącznym elementem filozofii TCL. Daniel Sun, dyrektor ds. technicznych TCL Industries, powiedział na konferencji, że koncern zamierza nadal prowadzić prace badawczo-rozwojowe i wprowadzać innowacje, koncentrując się na optymalizacji jakości wyświetlaczy, rozwijaniu inteligentnych rozwiązań domowych i promowaniu ekologicznych technologii oszczędzania energii.

Bill Jiang, wiceprezes TCL Industries i dyrektor generalny Międzynarodowego Centrum Marketingu, powtórzył propozycję marketingową „Inspirowanie do wielkości”, oznaczającą niezłomne dążenie do umożliwienia każdemu użytkownikowi TCL osiągnięcia wyżyn swoich możliwości. Opierając się na tej propozycji, zaprezentowano również cztery zupełnie nowe wyróżniki marki: dynamizm, innowacyjność, nowoczesność i najwyższą jakość.

Podczas GPC 2024 przedstawiono również najświeższe innowacje TCL, w tym najnowsze telewizory LED QD-Mini, klimatyzatory z serii TCL FreshIN, lodówki linii Free Built-in oraz najnowocześniejsze pralki, które mogą poszczycić się najwyższymi w skali sektora wskaźnikami usuwania zabrudzeń. Co więcej, planowane produkty TCL NXTPAPER 14 Pro i TCL NXTPAPER 14, wyposażone w nowatorskie wyświetlacze, zapewniają komfort dla oczu, podczas gdy innowacyjne okulary RayNeo X2 AR Glasses i RayNeo Air 2 XR Glasses, stanowią potwierdzenie działań koncernu w zakresie innowacji produktowych i technologicznych.

Obchodząc 25-lecie swojego pierwszego etapu rozwoju międzynarodowego podjętego w Wietnamie, firma TCL umocniła swoją obecność na całym świecie. Dysponując rozbudowanym ekosystemem 10 tys. partnerów i zasięgiem obejmującym ponad 960 milionów użytkowników na całym świecie, TCL Industries przekształciła się w globalną spółkę technologiczną prowadzącą sprzedaż w ponad 80 krajach i regionach oraz obecną w ponad 160 krajach i regionach. Źródłem jej sukcesu jest wiodący na świecie pionowo zintegrowany łańcuch dostaw, najnowocześniejsze produkty i technologie oraz skuteczna strategia współpracy partnerskiej.

Kierując się propozycją marki „Inspirowanie do wielkości”, TCL Industries zobowiązuje się do poszukiwania nowych możliwości, wprowadzania innowacji, stosowania ekologicznych praktyk i rozwijania się wraz ze swoimi międzynarodowymi współpracownikami.

TCL

TCL jest przodującą marką elektroniki użytkowej i liderem ogólnoświatowego przemysłu telewizyjnego. TCL prowadzi obecnie działalność na ponad 160 rynkach na całym świecie. Spółka specjalizuje się w badaniach, rozwoju i produkcji elektroniki użytkowej, w tym telewizorów, sprzętu nagłaśniającego, artykułów gospodarstwa domowego, urządzeń mobilnych, inteligentnych okularów, wyświetlaczy komercyjnych i innych. Więcej informacji można znaleźć na firmowej stronie internetowej: https://www.tcl.com.

Zdjęcia - https://mma.prnewswire.com/media/2393072/image_5027930_10464420.jpg

Źródło: TCL Electronics