Zdrowie i styl życia

Ciesz się wyjątkowymi wrażeniami z oglądania meczów piłki nożnej dzięki Hisense U7N Mini LED ULED, oficjalnemu telewizorowi UEFA EURO 2024™

31.05.2024, 08:40aktualizacja: 31.05.2024, 08:44

PR Newswire/Hisense

QINGDAO, Chiny, 29 maja 2024 r. /PRNewswire/ -- Hisense, czołowa międzynarodowa marka urządzeń domowych i elektroniki użytkowej, zajmuje drugą pozycję na świecie pod względem dostaw telewizorów i jest oficjalnym partnerem mistrzostw Europy w piłce nożnej UEFA EURO 2024™. Korporacja ta, nieustannie wprowadzając innowacje w produktach przeznaczonych na rynek premium, może poszczycić się wyjątkowymi wynikami w zakresie dużych telewizorów, zajmując pierwszą pozycję na świecie w segmencie telewizorów 100” w 2023 roku i w pierwszym kwartale 2024 r. W tym roku Hisense zapewni kibicom gotowość na doświadczenia płynące z oglądania meczów dzięki U7N Mini LED ULED, oficjalnemu telewizorowi UEFA EURO 2024 i bohaterowi kampanii Hisense „BEYOND GLORY” UEFA EURO 2024™.

Jako oficjalny partner UEFA EURO 2024™, Hisense przenosi oglądanie rozgrywek piłki nożnej na nowy wyższy poziom, dostarczając telewizor, który zaprojektowano z myślą o graczach i kibicach sportowych. Dla zapierających dech w piersiach doświadczeń Mini LED zapewnia elegancję prawdziwej głębokiej czerni i wyśmienity poziom jasności z szerokim spektrum barw, intensyfikującym każdy odcień.

Funkcja Quantum Dot Colour tworzy jeszcze bardziej realistyczny obraz z ponad miliardem kolorów, dodających mu intensywności i głębi. Wielostrefowe podświetlenie z lokalnym wygaszaniem (Full Array Local Dimming) i maksymalna jasność obrazu niezmiennie zapewniają widzom najlepszy obraz, od najciemniejszych czerni do najjaśniejszych odcieni bieli.

Zyskaj przewagę jako fan sportu i gier. Zapewnij sobie wygraną dzięki trybowi gamingowemu 144 Hz Game Mode PRO. Tryb Auto Low Latency Mode (ALLM) i zmienna częstotliwość odświeżania 144 Hz dotrzymają kroku nawet najbardziej dynamicznym akcjom. Opóźnienia sygnału wejściowego lub rozrywanie obrazu (frame tearing) nie staną ci już na przeszkodzie.

Jeżeli chodzi o innego rodzaju akcje, telewizor U7N wyposażony jest w technologię prosto z kina. Technologie IMAX Enhanced, Dolby Vision i tryb filmowy Filmmaker Mode współpracują ze sobą, aby zapewnić niesamowity obraz w jakości 4K. Ciesz się z oglądania swoich ulubionych filmów i programów w jakości, którą wymarzyli sobie ich twórcy.

Telewizor U7N Mini LED ULED jest gotowy na doświadczenie z tobą każdej pamiętnej akcji mistrzostw UEFA EURO 2024™. Marka Hisense jest niezawodna w dostarczaniu doskonałych doświadczeń płynących z oglądania meczów dzięki swoim innowacyjnym telewizorom.

Hisense

Hisense to czołowa globalna marka sprzętu AGD i elektroniki użytkowej. Działalność Hisense obejmuje produkty multimedialne (z naciskiem na Smart TV), sprzęt AGD oraz inteligentne informacje IT. Hisense zajmuje 2. miejsce na świecie pod względem dostaw telewizorów i jest liderem w sprzedaży telewizorów 100” zarówno w 2023 r., jak i w pierwszym kwartale 2024 r. W ostatnim czasie firma Hisense odnotowuje dynamiczny rozwój i obecnie działa w ponad 160 krajach.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2424233/2048_1152.jpg

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2424232/U7_Lifestyle_Night_16x9.jpg