Nauka i technologie

Projektory Yaber to gwarancja niezapomnianych wrażeń podczas oglądania imprez sportowych

11.07.2024, 15:47aktualizacja: 11.07.2024, 15:52

PR Newswire/YABER TECHNOLOGIES CO., LIMITED

NOWY JORK, 11 lipca 2024 r. /PRNewswire/ -- Na całym świecie panuje atmosfera niecierpliwego oczekiwania na Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu. Nadszedł zatem czas, aby unowocześnić systemy rozrywki i cieszyć się każdą chwilą doskonałej wyrazistości i żywych kolorów, które pozwolą w pełni zanurzyć się w tym ogólnoświatowym widowisku. Firma Yaber, światowy pionier w dziedzinie projektorów rozrywkowych, już od 16 lipca wystartuje z premierowymi ofertami specjalnymi, prezentując popularne modele, takie jak V12, K2s i najnowszą serię T2, które pomogą jej klientom w osiągnięciu tego celu.

Oszałamiająca jakość obrazu gwarantująca niezapomniane doświadczenia wizualne

Niezrównane wrażenia kina domowego zapewni projektor Yaber K2s. Dzięki doskonałemu poziomowi jasności 800 ANSI Lumenów i rozdzielczości wyświetlania 1080p 60 Hz, przeniesie on tegoroczne Igrzyska Olimpijskie w Paryżu do domowego salonu z niezrównaną szczegółowością. Wystarczy wyobrazić sobie transmisję ekscytującego sprintu z taką wyrazistością, że można zobaczyć pot na twarzach zawodników. Wspomagany przez dźwięk JBL i Dolby oraz szeroki format projekcji, każda chwila staje się jeszcze bardziej ekscytująca.

Model Yaber V12 to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronności. Dzięki jasności 700 ANSI Lumenów, rozdzielczości 1080P, funkcji Dolby, natychmiastowemu dostępowi do serwisów Netflix, YouTube, Prime Video i innych aplikacji, a także odłączanej podstawce, urządzenie gwarantuje niezwykle realistyczny obraz zarówno podczas transmisji rozgrywek plenerowych, jak i domowej rozrywki.

Rozgrywki pod gwiazdami

Dwa tygodnie temu firma Yaber wprowadziła na rynek przenośne projektory T2 i T2 Plus, opracowane z myślą o wyjątkowych wrażeniach audiowizualnych, które idealnie sprawdzają się podczas oglądania filmów i zmagań sportowych na świeżym powietrzu. Dzięki podwójnym głośnikom JBL i obsłudze Dolby Audio, seria T2 pozwala stworzyć niepowtarzalne, stadionowe wrażenia wizualne, porównywalne do tych, które towarzyszą widzom podczas meczu.

Dzięki zakresowi projekcji od 40" do 120" oraz inteligentnym technologiom automatycznej korekcji projektor umożliwia uzyskanie ostrego obrazu na nierównych powierzchniach, takich jak np. bok samochodu kempingowego. Jego przenośna konstrukcja z wbudowanymi bateriami sprawia, że jest znacznie wygodniejszy w użyciu niż duży telewizor. Bez problemu można cieszyć się oglądaniem igrzysk przez 2,5 godziny lub słuchaniem muzyki przez 18 godzin w trybie Bluetooth.

Z myślą o premierze

Specjalne oferty w USA obejmują 40% zniżki na T2, 50% zniżki na V12, i 56% zniżki na K2s. W przypadku promocji w Wielkiej Brytanii jest to 34% zniżki na V12 i K2s. Członkowie platformy Amazon Prime mogą korzystać z powyższych ofert wraz z wygodną dostawą pod same drzwi, by w odpowiednim czasie przygotować się do nadchodzącego święta sportu.

Zdjęcia - https://mma.prnewswire.com/media/2458153/Yaber_Entertainment_Projector.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2348478/Yaber_Logo.jpg

Źródło: YABER TECHNOLOGIES CO., LIMITED