Gdy technologia i moda błyszczą podczas Paris Fashion Week: Yaber i Instytut Pantone Color prezentują światu wyjątkowy projektor K3 w kolorze Lunar Rock

24.09.2024, 09:03aktualizacja: 24.09.2024, 09:03

PR Newswire/YABER TECHNOLOGIES CO., LIMITED

PARYŻ, 23 września 2024 r. /PRNewswire/ -- Yaber, pionier w dziedzinie projektorów do rozrywki, nawiązał współpracę z Instytutem Pantone Color przy tworzeniu limitowanej edycji projektora K3 w ekskluzywnym odcieniu Yaber Lunar Rock (kamień księżycowy), którego premiera odbyła się podczas Paris Fashion Week. Instytut Pantone Color po raz pierwszy działał wspólnie z marką projektorów, by zaprezentować Yaber Lunar Rock - kolor, który zawiera w sobie ponadczasową elegancję i łączy absolutne wyrafinowanie z klasycznym urokiem.

„Lunar Rock to ulotny odcień szarości o cichym temperamencie i śladzie metalicznego połysku, którego obecność kreuje atmosferę luksusu - powiedziała Laurie Pressman, wiceprzewodnicząca Instytutu Pantone Color. - Zainspirowany trwałym pięknem skał, kamieni i granitu - materiałów, które podlegały trudnym warunkom pogodowym i przeszły próbę czasu - Lunar Rock sprawia, że topowy projektor firmy Yaber roztacza wokół siebie aurę ukrytej mocy i niezawodności”.

Ta limitowana edycja projektora K3 łączy w sobie oszałamiający styl i najwyższe parametry, dzięki czemu naprawdę „wygląda lepiej” w każdym znaczeniu tego słowa. Kolor Yaber Lunar Rock niesie ze sobą pewność i współczesną elegancję, zaś technologia NovaGlowTM o jasności 1,600 ANSI lumenów wprost ożywia obrazy, pozwalając cieszyć się wrażeniami wizualnymi przy wspaniałym wyglądzie i parametrach.

Standardowa seria K3 o tych samych potężnych parametrach jest już dostępna na oficjalnej stronie internetowej Yaber. Dostępny na platformie Amazon jest także projektor Yaber T2 do oglądania filmów na zewnątrz i na przyjęciach.

O Yaber

Założona w 2018 r. firma Yaber to pionier projektorów stosowanych w celach rozrywkowych. Ma ona na koncie sprzedaż ponad 2 mln urządzeń dla użytkowników w przeszło 120 państwach i regionach na całym świecie. Firma Yaber została również wyróżniona prestiżowymi nagrodami, w tym Red Dot Award i CES Innovation Award 2024.

Jej misją jest wytyczanie nowych granic doskonałości w technologii audiowizualnej. Każdy projektor Yaber konstruowany jest z myślą o dostarczaniu wyjątkowych wrażeń, stanowiąc efekt dążeń do doskonałości i oferując użytkownikom doskonałą jakość obrazu i dźwięku oraz doświadczenie będące podróżą ku transcendencji.

Najnowsze informacje o firmie Yaber, która stale definiuje na nowo pojęcie doskonałości w rozrywce: https://www.yaber.com/collections.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/2511581/K3_PANTONE_KV2____0919.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2348478/Yaber_Logo.jpg