Matricia Solutions wprowadza cyfrową innowację do Europy Wschodniej dzięki Laserfiche

09.10.2024, 08:59aktualizacja: 09.10.2024, 09:02

Nowe partnerstwo zwiększa globalną obecność Laserfiche i wnosi czołowe rozwiązania z zakresu zarządzania treścią w przedsiębiorstwie (ECM) i automatyzacją procesów biznesowych na rynki w regionie Europy Wschodniej.

BUKARESZT, Rumunia -- (BUSINESS WIRE) -- Laserfiche - czołowy dostawca rozwiązań SaaS („oprogramowanie jako usługa”) do inteligentnego zarządzania treścią i automatyzacji procesów biznesowych - ogłosił dzisiaj, że mająca siedzibę w Rumunii firma Matricia Solutions świadcząca usługi doradztwa z zakresu IT dołączyła do stworzonego przez Laserfiche programu dla dostawców rozwiązań (Solution Provider Program). Dzięki partnerstwu z Laserfiche Matricia wprowadzi na rynki Europy Wschodniej najlepsze w swojej klasie produkty do inteligentnego gromadzenia danych, zarządzania dokumentami i zapisami, integracji, zarządzania informacją i automatyzacji procesów wspomaganej przez sztuczną inteligencję.

„Zaangażowanie Laserfiche na rzecz tworzenia zaufanej i innowacyjnej platformy czyni z tej firmy idealnego partnera dla Matricia oraz naszych klientów i potencjalnych kontrahentów - mówi Horia Negulescu, założyciel i dyrektor generalny Matricia Solutions. - Organizacje potrzebują elastycznej i intuicyjnej platformy o potwierdzonej rentowności inwestycji, a Laserfiche ma osiągnięcia w zakresie udanego przekształcania firm z każdej branży. Laserfiche zrewolucjonizuje region Europy Wschodniej”.

Laserfiche oferuje modele wdrożenia oparte na chmurze, w lokalizacji klienta oraz hybrydowe i koncentruje się na upodmiotowieniu klientów dzięki skalowalnym oraz niskokodowym lub bezkodowym rozwiązaniom, które zaspokajają ich potrzeby w zakresie automatyzacji procesów biznesowych oraz zarządzania dokumentacją. Skupiona na potrzebach klienta strategia Laserfiche decyduje o projektowaniu przez nich produktów, w których integrowane są łatwe w obsłudze rozwiązania poddające się personalizacji w celu spełnienia wymogów organizacyjnych i regulacyjnych.

„Wiedza techniczna i znajomość Europy Wschodniej, którymi dysponuje Matricia, połączone z wydajnością oprogramowania Laserfiche, pomoże klientom przezwyciężyć bariery wzrostu i skrócić czas wytworzenia wartości - mówi Vicki VanValin, wiceprezes ds. sprzedaży w Laserfiche. - Jesteśmy dumni z nawiązania partnerstwa z czołowym dostawcą rozwiązań w regionie, co jest zgodne z naszym innowacyjnym podejściem do transformacji cyfrowej”.

W 2024 roku firma Laserfiche dziewiąty raz z rzędu została uznana przez instytut Nucleus Research za lidera Technology Value Matrix w dziedzinie usług zarządzania treścią i współpracy. Wśród dostawców poddanych ocenie Laserfiche uzyskała najwyższe oceny w zakresie zarówno funkcjonalności, jak i użyteczności.

Dowiedz się więcej o Matricia Solutions: https://matricia.ro/ro/.

Laserfiche

Laserfiche to czołowy dostawca rozwiązań SaaS („oprogramowanie jako usługa”) do inteligentnego zarządzania treścią i automatyzacji procesów biznesowych. Dzięki wydajnym przepływom roboczym, formularzom elektronicznym, zarządzaniu dokumentacją i funkcjom analitycznym, platforma Laserfiche® przyspiesza realizację zadań i celów biznesowych, umożliwiając liderom skupienie się na wzroście we wszystkich obszarach przedsiębiorstwa.

Firma Laserfiche była wśród pionierów eliminacji papieru z pracy biurowej dzięki zarządzaniu treścią w przedsiębiorstwie. Obecnie strategia projektowania Laserfiche, w której pierwsze miejsce zajmuje chmura, integruje innowacje w dziedzinie uczenia maszynowego i sztucznej inteligencji, dzięki którym organizacje mogą przekształcić się w biznesy cyfrowe w skali globalnej. Klienci ze wszystkich sektorów - w tym administracji rządowej, edukacji, usług finansowych, opieki zdrowotnej i produkcji - korzystają z produktów Laserfiche, by zwiększać produktywność, skalować swoją działalność i umożliwiać obsługę klienta z naciskiem na jej cyfrowy charakter.

Pracownicy Laserfiche działają na rzecz urzeczywistnienia wizji firmy, która polega na upodmiotowieniu klientów i inspirowaniu ludzi do ponownego przemyślenia tego, jak technologia może zmienić nasze życie.

Nawiąż kontakt z Laserfiche:

Blog Laserfiche | X | LinkedIn | Facebook

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20241008562178/pl/

Źródło: Laserfiche

KONTAKT: