Novogene prezentuje inteligentną platformę przeprowadzania sekwencjonowania nowej generacji Falcon

24.03.2020, 13:46aktualizacja: 24.03.2020, 13:46

Nowa platforma wspiera rozwój branży i otwiera nową epokę technologii NGS.

PEKIN, 24 marca 2020 r. /PRNewswire/ -- Firma Novogene niedawno zaprezentowała Falcon, pierwszą inteligentną platformę przeprowadzania wysoko przepustowego sekwencjonowania nowej generacji Next Generation Sequencing (NGS). Platforma ta jest przełomem w tradycyjnym sekwencjonowaniu NGS i wspiera rozwój ekosystemu NGS w przyszłości. Rozwiązanie to zapewni klientom dostęp do inteligentnej, skutecznej i solidnej usługi w odpowiedzi na potrzeby sekwencjonowania klientów.

„Wykorzystując lata doświadczenia w sekwencjonowaniu genomicznym, firma Novogene mogła opracować i wprowadzić na rynek pierwszą inteligentną platformę przeprowadzania NGS obejmującą wiele produktów. Platforma będzie zaawansowanym rozwiązaniem sekwencjonowania dla klientów. Jako bezpieczne i dokładne, przełomowe rozwiązanie o kompleksowym zasięgu, Falcon umożliwia szybsze przeprowadzanie procesu z bardziej stabilną jakością. Jako wiodący dostawca usług i rozwiązań genomicznych na świecie, chcemy być w jeszcze lepszej pozycji do przewodzenia innowacjom w branży i prowadzenia branży w kierunku cyfryzacji i automatyzacji. Ponadto chcemy przyczynić się do przyspieszenia ustanowienia standardów branżowych i w konsekwencji osiągnięcia inteligentnej transformacji” – skomentował dr Li Ruiqiang, założyciel i główny dyrektor wykonawczy Novogene.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/1137031/Novogene_Falcon.jpg

Źródło: Novogene