Polityka i społeczeństwo

Coaching do kwadratu czyli Coachowisko dla każdego

09.10.2012, 11:55aktualizacja: 09.10.2012, 11:55

Coachowisko to wydarzenie dla wszystkich, którzy chcą coś zmienić w swojej pracy, życiu, firmie. Już w czwartek 11 października 2012 w Warszawie.

Każdy będzie mógł coś zmienić w sobie, korzystając z darmowych sesji coachingowych prowadzonych przez 25 coachów różnych nurtów i szkół. Warto przyjść by zmienić coś istotnego, zrobić coś dla siebie, a może znaleźć coacha dla siebie.

Na trzech salach równolegle będą odbywały się bezpłatne wykłady i warsztaty związane z coachingiem i rozwojem dla zwykłych śmiertelników jak i zawodowych coachów. Będą tematy dotyczące zastosowania coachingu w biznesie, ale także w wielu dziedzinach na pozór niekojarzonych z coachingiem, takich jak sztuka czy zdrowie. Będą też prezentacje różnych nurtów coachingowych i rozwojowych oraz tematy ogólne dotyczące coachingu w Polsce.

Wszystkie te wydarzenia są animowane społecznie przez członków Stowarzyszenia Coachów Polskich, jako Targi Coachingu - Coachowisko, a jak targi to... książki, będą nagrody książkowe w konkursach, wymiana książek i wreszcie stoiska z książkami.

Nie zabranie też stoisk szkół coachingu, firm coachingowych, stowarzyszeń i klubów coachów. Każdy będzie mógł się zapoznać z szeroką ofertą coachingu w Polsce oraz uzyskać informacje, gdzie i kiedy odbywają się bezpłatne spotkania coachingowe.

Równocześnie z Targami Coachingu - Coachowisko, zostanie wydany pierwszy Katalog Coachingu, źródło wiedzy o coachingu w Polsce oraz zostanie uruchomione Ogólnopolskie Forum Coachingu w Internecie.

Organizatorem Coachowiska jest Stowarzyszenie Coachów Polskich, zrzeszające ludzi wspierających rozwój coachingu. Patronat merytoryczny nad wydarzeniem objęła Izba Coachingu.

Coachowisko - Targi Coachingu

wstęp bezpłatny i bez rejestracji

11 października 2012 od 9:00 do 19:00 (czwartek)

Hotel Gromada "Dom Chłopa"