Polityka i społeczeństwo

Komisja Prawa Autorskiego de lege lata i de lege ferenda

09.12.2013, 10:00aktualizacja: 09.12.2013, 10:00

9 grudnia 2013 roku o godzinie 10:30 na Uniwersytecie Warszawskim w Sali Balowej Pałacu Tyszkiewiczów i Potockich odbędzie się ogólnopolska konferencja naukowa na temat "Komisja Prawa Autorskiego de lege lata i de lege ferenda” organizowana przez Katedrę Prawa Własności Intelektualnej i Dóbr Niematerialnych WPiA UW oraz Stowarzyszenie Absolwentów WPiA UW.

Konferencję rozpocznie Dziekan Wydziału Prawa i Administracji UW, prof. dr hab. Krzysztof Rączka. W konferencji wezmą udział eksperci WPiA UW, Stowarzyszenia Autorów ZAIKS, Stowarzyszenia Zbiorowego Zarządzania Prawami Autorskimi Twórców Dzieł Naukowych i Technicznych KOPIPOL, Stowarzyszenia Wydawców REPROPOL, PIKE i Stowarzyszenia Artystów Wykonawców Utworów Muzycznych i Słowno-Muzycznych.

Zapraszamy wszystkich dziennikarzy. Wstęp bez akredytacji na podstawie legitymacji prasowej.

Zgłoszenia udziału poprzez stronę: http://konferencje.wpia.uw.edu.pl/konf.php?id=301

Źródło informacji: Wydział Prawa i Administracji UW

Data publikacji 09.12.2013, 10:00