Zdrowie i styl życia

Najlepiej sprzedający się ręczny, bezprzewodowy, składany odkurzacz Redkey F10 gwarantuje łatwość utrzymania czystości pod meblami

11.06.2021, 13:33aktualizacja: 11.06.2021, 13:37

Business Wire/Muchen

SHENZHEN, Chiny--(BUSINESS WIRE)-- W dniu 8 czerwca 2021 roku, bezprzewodowy, ręczny, składany odkurzacz Redkey F10 zadebiutował na platformach eBay i Aliexpress, znajdując się na szczycie listy popularności wyszukiwania w swojej kategorii.

Niniejsza informacja prasowa zawiera multimedia. Pełna treść komunikatu jest dostępna tutaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210610005765/en/

Redkey F10 zyskał rozgłos w międzynarodowych mediach zanim jeszcze został wprowadzony na rynek. „Chip”, jeden z najbardziej wpływowych portali technologicznych na świecie, „homeandsmart”, „Ixbt”, „4pda”, itp., wszystkie one pochlebnie wypowiadały się na jego temat i wysoko go oceniały. Wśród nich „homeandsmart” przewidział również, że Redkey F10 stanie się jednym z najpopularniejszych odkurzaczy w 2021 roku.

Największym atutem ręcznego, bezprzewodowego, składanego odkurzacza Redkey F10 jest właśnie jego funkcja składania. Aby ułatwić użytkownikom odkurzanie trudno dostępnych zakamarków domu, takich jak okolice pod łóżkiem czy kanapą, a także ograniczyć uszkodzenia spowodowane częstym zginaniem, Redkey F10 przeobraża tradycyjny odkurzacz w składane ramię, co zapewnia optymalną wygodę użytkowania.

Co więcej, Redkey F10 wyposażony jest również w funkcję automatycznego wykrywania kurzu, z czujnikiem piezoelektrycznym w środku silnika, który po włączeniu w trybie auto, samoczynnie zwiększa moc ssania w przypadku napotkania dużej ilości kurzu, wykrywając ilość i wielkość kurzu poprzez pomiar, co znacznie poprawia skuteczność odkurzania i wydłuża czas sprzątania.

Ponadto, model Redkey F10 to również zaawansowane narzędzie czyszczące dla gospodarstw domowych, z super mocą ssania 23 000pa i mocą silnika 400W oraz skutecznością wychwytywania kurzu ponad 95%. Poza tym, Redkey F10 charakteryzuje się szeregiem innowacyjnych rozwiązań zaprojektowanych z myślą o człowieku, takich jak: reflektor kurzu, duże, lekkie kółka i długi czas pracy na baterii wynoszący ponad 60 minut - wszystkie te rozwiązania zdecydowanie wyróżniają Redkey F10.

Obecnie trwa debiutancka promocja Redkey F10. Konsumenci, którzy złożą zamówienie na platformie Aliexpress w dniach 8-15 czerwca, mogą nie tylko skorzystać z pokaźnego rabatu w wysokości 20 USD, ale również otrzymać darmową soniczną szczoteczkę elektryczną. Kto pierwszy, ten lepszy. Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą promocyjną!

Chcąc zakupić ręczny, bezprzewodowy, składany odkurzacz Redkey F10, wystarczy kliknąć: https://bit.ly/352uyJC

Wersja źródłowa na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210610005765/en/

Źródło: Muchen

KONTAKT: