Elica zaprasza na targi Warsaw Home Expo od 3 do 6 października

25.09.2019, 15:41aktualizacja: 25.09.2019, 15:41

Elica Nikola Tesla Libra
W dniach 3-6 października podczas targów Warsaw Home, włoski producent okapów i płyt grzewczych Elica przedstawi swoje innowacyjne projekty urządzeń kuchennych.

Mobilna ekspozycja Elica prezentowana była już w tym roku w wielu europejskich miastach, od Barcelony po Petersburg. W pierwszej połowie roku ekspozycja gościła także w Polsce: w Poznaniu, Krakowie, Wrocławiu i Katowicach. Teraz, po raz pierwszy ekspozycja Elica zostanie pokazana w Warszawie.

Prezentacja urządzeń kuchennych Elica skoncentrowana jest na formie i funkcji. Ekstrawaganckie wzornictwo i awangardowa technologia to znaki rozpoznawcze marki, która nieprzerwanie od ponad 40 lat kreuje trendy w projektowaniu okapów i płyt grzewczych. Prezentacji produktów towarzyszyć będą pokazy kulinarne w wykonaniu znakomitego duetu włoskich szefów kuchni – Alfredo i Leonardo z Kuchni Dantego. Zmysłowa i jednocześnie cudownie naturalna jest włoska kuchnia w ich wydaniu, a niebanalne wzornictwo płyt grzewczych Elica z kolekcji NicolaTesla inspiruje do odkrywania nowych smaków.

Wyborna domowa kuchnia jest zawsze zasługą pasji i emocji, które stoją za każdym z innowacyjnych rozwiązań marki Elica. Płyty grzewcze zsynchronizowane z okapami lub zintegrowane z wagą, wyciągi jak designerskie lampy, udekorowane kryształkami, to tylko niektóre z urządzeń prezentowanych na stoisku włoskiej marki. W strefie spotkań dla profesjonalistów, architekci i projektanci wnętrz będą mieli możliwość udziału w prezentacji prowadzonej przez znakomitego projektanta – Fabrizio Crisa, autora wielu nagrodzonych rozwiązań Elica. Spotkanie i prezentacja dla mediów zaplanowane zostały na piątek, 4 października o godz. 12:00.

Akredytacje dla dziennikarzy: https://elica-press.pl/#!/contact

Więcej informacji: www.elica.pl