FABRYKA SPRZĘTU I NARZĘDZI GÓRNICZYCH FASING SA (12/2017) Udzielenie prokury

04.05.2017, 12:30aktualizacja: 04.05.2017, 12:30

Raport bieżący 12/2017

Zarząd spółki Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. informuje, iż w dniu 4 maja 2017 roku, Uchwałą Zarządu Spółki została udzielona prokura łączna Panu Przemysławowi Palonce pełniącemu z dniem 4 maja br. funkcję Pełnomocnika Zarządu ds. Finansowych Spółki.

Pan Przemysław Palonka, posiada wykształcenie wyższe, uzyskał tytuł magistra ekonomii na Akademii Ekonomicznej w Katowicach.

Przebieg pracy zawodowej:

- w okresie od czerwca 1994r. do maja 1995r. - PKO BP O/ Katowice, inspektor kredytowy,

- od czerwca 1995r. do lipca 2000r. - w PKO BP O/Regionalny Katowice zatrudniony kolejno na stanowiskach: Inspektor, Zastępca Naczelnika Wydziału, Naczelnik Wydziału,

- od listopada 2012r. do 3 maja 2017r. - w spółce Inter Chem Trading Sp. z o.o. w Sosnowcu kolejno na stanowiskach: Dyrektora ds. Projektów Finansowych, Dyrektor Zarządzający,

- od marca 2016r. do 26 kwietnia 2017r. - w spółce Inter Chem Trading Sp. z o.o. w Sosnowcu - Prezes Zarządu,

- od 4 maja 2017r. - Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A., w Katowicach.

Według złożonego oświadczenia, Pan Przemysław Palonka nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej, jak również nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Nie jest wpisany do rejestru Dłużników Niewypłacalnych prowadzonym na podstawie Ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz