FABRYKA SPRZĘTU I NARZĘDZI GÓRNICZYCH FASING SA (31/2018) Aneks do zawartej z Bankiem Zachodnim WBK S.A. Umowy o MultiLinię

03.07.2018, 13:25aktualizacja: 03.07.2018, 13:25

Raport bieżący 31/2018

Zarząd spółki Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa FASING S.A. informuje, że w dniu wczorajszym tj. 2 lipca 2018 roku został podpisany z Bankiem Zachodnim WBK S.A. z siedzibą we Wrocławiu kolejny Aneks do zawartej umowy o MultiLinię nr K00698/16 z dnia 25 lipca 2016 roku (o zawartej umowie o MultiLinię informowaliśmy w raporcie bieżącym nr 31/2016 w dniu 25 lipca 2016 r., natomiast o aneksach do umowy informowaliśmy w raporcie bieżącym nr 11/2017 w dniu 10 kwietnia 2017r.; w raporcie bieżącym nr 43/2017 w dniu 16 listopada 2017r., w raporcie bieżącym nr 11/2018 w dniu 16 kwietnia 2018r. oraz w raporcie bieżącym nr 30/2018 w dniu 19 czerwca 2018 roku). Zgodnie z zawartym aneksem przedłużeniu uległ termin spłaty, kredytu udzielonego w rachunku bieżącym w ramach MultiLinii zwiększonego o kwotę 1.650,0 tys. zł (o czym informowaliśmy w raporcie bieżącym nr 30/2018 w dniu 19 czerwca 2018 roku) do dnia 16 lipca 2018 roku.

Pozostałe zapisy umowy pozostają bez zmian.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz