GETBACK SA (122/2017) Aktualizacja informacji dotyczącej umowy kredytu.

27.10.2017, 17:03aktualizacja: 27.10.2017, 17:03

Raport bieżący 122/2017

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 7/2017 oraz 53/2017, Zarząd GetBack S.A. ("Spółka") informuje, że w dniu 27 października 2017 r. Spółka, easyDebt NSFIZ oraz Open Finance Wierzytelności NSFIZ zawarły z Alior Bank S.A. ("Bank") aneks do umowy kredytu, na podstawie którego zmodyfikowano niektóre postanowienia umowy w związku z planowaną wypłatą drugiej transzy kredytu, w tym zmodyfikowano listę zabezpieczeń kredytu, które zgodnie z aneksem stanowią: zastawy rejestrowe na określonych zbiorach wierzytelności EasyDebt NSFIZ oraz Open Finance Wierzytelności NSFIZ, zastawy rejestrowe oraz finansowe na certyfikatach inwestycyjnych EasyDebt NSFIZ oraz Open Finance Wierzytelności NSFIZ, umowa kaucji, zastawy rejestrowe oraz finansowe na wierzytelnościach z rachunków bankowych EasyDebt NSFIZ oraz Open Finance Wierzytelności, oświadczenie o poddaniu się egzekucji w trybie art. 777 § 1 pkt 5 KPC przez EasyDebt NSFIZ, Open Finance Wierzytelności NSFIZ oraz GetBack S.A. oraz blokady środków pieniężnych na wskazanych rachunkach bankowych każdego z kredytobiorców.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz