DROZAPOL-PROFIL SA (18/2018) Zmiany w składzie Rady Nadzorczej Spółki

07.09.2018, 14:49aktualizacja: 07.09.2018, 14:49

Raport bieżący z plikiem 18/2018

Podstawa prawna: Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Zarząd Drozapol-Profil S.A. z siedzibą w Bydgoszczy informuje, że Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy dnia 07.09.2018r. powołało na nowego Członka Rady Nadzorczej Pana Józefa Gramza .

Działalność wykonywana przez nowego Członka Rady Nadzorczej poza Spółką nie jest konkurencyjna w stosunku do działalności Drozapol-Profil S.A. oraz nie uczestniczy on w spółkach konkurencyjnych jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej.

Wyżej wymieniony nie widnieje również w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych.

W załączniku do raportu przedstawione zostały informacje dotyczące wykształcenia, kwalifikacji, zajmowanych wcześniej stanowiskach wraz z opisem przebiegu pracy zawodowej Pana Józefa Gramza.

Zarząd Drozapol-Profil S.A. z siedzibą w Bydgoszczy informuje jednocześnie, że w związku z rezygnacją Pana Bożydara Dubalskiego z pełnienia funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej oraz członka Rady Nadzorczej, o czym spółka informowała w raporcie bieżącym nr 14/2018 w dniu 07.08.2018, Rada Nadzorcza na posiedzeniu w dniu 07.09.2018 r. powierzyła funkcję Przewodniczącego Panu Robertowi Włosińskiemu a funkcję Sekretarza Panu Andrzejowi Rona.

W związku z w/w zmianami skład Rady Nadzorczej wygląda następująco:

- Przewodniczący Pan Robert Włosiński

- Wiceprzewodniczący Pani Aneta Rybka Rosner