Nowa inwerterowa pompa ciepła EVI R32 firmy PHNIX z poziomem ErP A++ zadebiutuje na targach ISH we Frankfurcie

11.03.2019, 10:39aktualizacja: 11.03.2019, 10:39

PHNIX

FRANKFURT, Niemcy, 11 marca 2019 r. /PRNewswire/ - Znane na całym świecie targi branży nowych źródeł energii ISH odbywają się właśnie we Frankfurcie w Niemczech. Wiodący producent pomp ciepła z Chin PHNIX prezentuje na targach ISH rozbudowaną serię produktów pomp ciepła w zastosowaniach handlowych i domowych. Peter Wang, zastępca dyrektora naczelnego zajmujący się działalnością zagraniczną firmy PHNIX wyjaśnił, że firma właśnie zakończyła wdrażanie znaczących zmian w strukturze działalności pomp ciepła. Wybrane działy PHNIX są także obecne na targach ISH w celu zaprezentowania nowych produktów, w tym nowej inwerterowej pompy ciepła EVI R32.

Nowe produkty firmy PHNIX prezentowane na targach ISH mają wiele do zaoferowania. Na przykład oczyszczacz powietrza PHNIX Central Fresh Air Purifier ma bardzo wysokie walory estetyczne.

Główną atrakcją jest jednak inwerterowa pompa ciepła EVI R32 firmy PHNIX, która, jak przekonuje dyrektor działu ogrzewania domowego i pomp ciepła w PHNIX Jan Fan, przeszła znaczącą aktualizację techniczną i w pełni spełnia standardy europejskich testów ErP oraz sięga poziomu energetycznego A++.

Główne produkty PHNIX na targach ISH –

Inwerterowa pompa ciepła EVI R32 PHNIX z poziomem ErP A++ i oszczędnością energii do 30%. Ogrzewając wodę do temperatury 55°C w temperaturze otoczenia -25°C, model ten z powodzeniem działa w ogrzewaniu podłogowym, klimakonwektorach wodnych i grzejnikach w celu ogrzewania i chłodzenia. Zbliżając się do docelowej temperatury, model zwalnia obroty, a temperaturę można kontrolować z dokładnością do 0,5 °C.

Grzałka wodna z pompą ciepła PHNIX. Jako profesjonalny producent grzałek wodnych z pompą ciepła firma PHNIX ma w swojej ofercie 4 typy wielofunkcyjnych domowych pomp, w tym grzałki wodne z pompą ciepła, obudowy grzałek, mocowane na ścianach pompy ciepła oraz pompy grzewcze wody typu split. Niektóre z produktów spełniają wymogi europejskich testów ErP i sięgają poziomu A++.

Ultracienkie klimatokonwektory wodne PHNIX. Ultracienkie klimatokonwektory PHNIX o szerokości 130 mm pozwalają na oszczędzenie przestrzeni w pomieszczeniach w porównaniu do tradycyjnych klimatokonwektorów, których szerokość wynosi zazwyczaj 250 mm. W połączeniu z pompami ciepła klimatokonwektory dobrze spełniają różne wymagania grzewcze i chłodnicze. Urządzenia te są na tyle elastyczne, aby umożliwić instalację w dowolnym miejscu na suficie, ścianie lub umieszczenie ich w pozycji wolnostojącej na podłodze.

Zdjęcie - https://mma.prnewswire.com/media/832723/PHNIX.jpg

Źródło: PHNIX