ZUE SA (3/2022) Zmiany w składzie Rady Nadzorczej.

12.01.2022, 17:09aktualizacja: 12.01.2022, 17:10

Raport bieżący 3/2022

Zarząd ZUE S.A. informuje, iż Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie (NWZ), które odbyło się w dniu 12 stycznia 2022 roku powołało z dniem dzisiejszym Panią Agnieszkę Klimas na Członka Rady Nadzorczej ZUE S.A. na okres obecnej kadencji oraz odwołało z dniem dzisiejszym Pana Michała Lis z funkcji Członka Rady Nadzorczej ZUE S.A.

Poniżej Spółka przekazuje życiorys Pani Agnieszki Klimas.

Agnieszka Klimas posiada wykształcenie średnie. Jest absolwentką II Liceum Ogólnokształcącego w Krakowie. Studiowała również przez okres 3 lat Kulturoznawstwo o specjalności bliskowschodniej i dalekowschodniej na Wydziale Studiów Międzynarodowych i Politycznych Uniwersytetu Jagiellońskiego.

Od 2008 roku jest związana zawodowo z branżą hotelarską pracując na różnych stanowiskach, w okresie 2008 r.- 2009 r. w P.T. Hotel Warszawski sp. z o.o., następnie w latach 2010 - 2013 w RT Hotels S.A.

Od 2013 roku jest zatrudniona w HTI sp. z o.o., gdzie od 2016 r. do chwili obecnej zajmuje stanowisko Revenue Managera i odpowiada za maksymalizację przychodów prowadząc politykę cenową i handlową oraz zarządza i nadzoruje strefą e-commerce.

Posiada szerokie doświadczenie biznesowe w środowisku międzynarodowym. Posługuje się językiem angielskim, niemieckim i chińskim.

Zgodnie ze złożonym oświadczeniem Pani Agnieszka Klimas nie prowadzi konkurencyjnej działalności wobec Spółki, nie jest wspólnikiem innej konkurencyjnej spółki cywilnej, osobowej ani kapitałowej, oraz nie uczestniczy w konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Pani Agnieszka Klimas nie figuruje w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych prowadzonym na podstawie ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz