Nauka i technologie

Dreame Technology zaprezentuje na IFA 2023 nowe inteligentne roboty i przełomowy system do mycia podłóg

22.08.2023, 09:20aktualizacja: 22.08.2023, 09:23

PR Newswire/Dreame Technology

BERLIN, 22 sierpnia 2023 r. /PRNewswire/ - Dreame Technology, szybko rozwijający się światowy lider w dziedzinie inteligentnych domowych urządzeń czyszczących, pojawi się na IFA 2023 w Niemczech z rewolucyjną technologią myjącą, która podniesie jakość czyszczenia podłóg.

Na stoisku firmy odwiedzający będą mogli przekonać się, jak działają najpopularniejsze modele z linii robotów odkurzających, odkurzaczy na sucho i mokro i bezprzewodowych odkurzaczy pionowych Dreame. Oprócz tego Dreame zaprezentuje na IFA swojego sztandarowego robota odkurzającego. DreameBot L20 Ultra to przełom w dziedzinie systemów do mycia i czyszczenia podłóg, który radzi sobie z powszechnie spotykanym w branży problemem ze skutecznym myciem wzdłuż krawędzi powierzchni.

Jako innowacyjna firma, która korzysta z zaawansowanych technologii robotycznych przy tworzeniu urządzeń dla gospodarstw domowych, Dreame bada również potencjał szerszych zastosowań tej technologii. Prezentacja najnowszych robotów do czyszczenia basenów i bionicznego czteronożnego robota psa przybliży nieustanne dążenia firmy do innowacyjności.

Yu HAO, założyciel i dyrektor generalny Dreame, stwierdził: „Cieszymy się, że na IFA możemy spotkać się z użytkownikami naszych produktów osobiście i podzielić się naszymi najnowszymi innowacjami z liderami w branży. Targi są ważną okazją do poznania opinii użytkowników, nawiązania kontaktów z podmiotami z branży i ustanowienia nowych partnerstw biznesowych w Niemczech i całej Europie. Kontynuujemy działania na rzecz rozwoju innowacji i zapewniania wysokiej jakości produktów dla każdego domu”.

Dreame zaprasza odwiedzających IFA Berlin na swoje stoisko CCA-209 w hali A od 1 do 5 września.

Dreame

Założona w 2017 r. firma Dreame Technology to innowacyjna marka produktów konsumenckich, która specjalizuje się w inteligentnych urządzeniach do sprzątania domu. Realizuje ona misję poprawy jakości życia ludzi na całym świecie poprzez technologię. Śledź firmę na Facebooku, Instagramie i Twitterze. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie https://de.dreametech.com/.

Zdjęcie -

Źródło: Dreame Technology