Konferencja „Wellbeing Summit. Poznaj Algorytm Dobrostanu” już 10 października

05.10.2023, 10:25aktualizacja: 05.10.2023, 10:32

Jak zwiększyć motywację i zadowolenie pracowników czy poprawić efektywność w zespole; jakie benefity wspierają dobrostan zespołu, w które innowacyjne rozwiązania warto inwestować - odpowiedzą eksperci konferencji „Wellbeing Summit. Poznaj Algorytm Dobrostanu”. Podczas tego wydarzenia zostaną zaprezentowane najnowsze techniki i narzędzia, wspierające pracowników w osiąganiu dobrostanu, w tym celów zawodowych oraz osobistych.

Benefit Systems - lider na polskim rynku benefitów pozapłacowych i propagator aktywnego stylu życia - organizuje 10 października konferencję „Wellbeing Summit. Poznaj Algorytm Dobrostanu”.

Jest to pierwsza konferencja, podczas której zostanie kompleksowo przedstawiona koncepcja wellbeingu pracowników, jego wpływu na funkcjonowanie oraz wyniki firm i organizacji.

Uczestnicy konferencji będą mieli szansę zapoznać się z technikami radzenia sobie ze stresem oraz sposobami na zdrowy i długi sen. Zostanie też zaprezentowana koncepcja „odpowiedniej rutyny”, która wspiera regenerację mózgu. Eksperci z dziedziny zdrowia, aktywności fizycznej i zdrowego odżywiania opowiedzą o zasadach pracy nad dobrostanem we wszystkich obszarach funkcjonowania organizacji - zawodowym, społecznym, finansowym, zdrowotnym.

W wydarzeniu wezmą udział: Paweł Habrat - psycholog sportu, dr Ewa Hartman - trenerka i wykładowca, Natalia Hatalska - Head of Foresight at infuture.institute, Paweł Kornosz - dyrektor zarządzający ds. platform kafeteryjnych w Benefit Systems, Mateusz Majchrzak - CEO Na dobry sen, Joanna Malinowska-Parzydło - CEO HR Influencers, Jakub Mauricz - CEO w Mauricz Training Center, Bartek Pucek - CEO Forward Operators AI Lab oraz Piotr Szostak - dyrektor zarządzający ds. strategii i rozwoju produktu w Benefit Systems.

Gościem specjalnym będzie Maja Włoszczowska - kolarka górska, dwukrotna srebrna medalistka olimpijska oraz mistrzyni świata i Europy. Konferencję poprowadzi Jarosław Kuźniar.

Konferencja odbędzie się w formule stacjonarnej w warszawskiej Fabryce Norblina oraz online. Aby wziąć w niej udział należy wypełnić formularz zgłoszeniowy na stronie benefitsystems.pl/wellbeing-summit. Podczas zgłoszenia uczestnicy są automatycznie zapisywani na transmisję online. Ze względu na duże zainteresowanie konferencją, zakończono zapisy na udział stacjonarny w Wellbeing Summit.

Udział w konferencji jest bezpłatny.

Źródło informacji: PAP MediaRoom

Data publikacji 05.10.2023, 10:25