Newsletter

Nauka i technologie

Konferencja prasowa pt. „Czy żywność eko zrobi nam dobry klimat? Trendy i wyzwania na rynku żywności ekologicznej”

28.06.2024, 09:40aktualizacja: 28.06.2024, 09:41

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

PAP - Kadr z filmu
PAP - Kadr z filmu
Termin konferencji: 27.06.2024, godz. 14:00

Konferencja otwierała drugą edycję kampanii „Przestaw się na eko - szukaj Euroliścia” i promowała certyfikowaną żywność ekologiczną. Przedstawiciele branży (Krystyna Radkowska oraz Michał Kapica z PIŻE) oraz reprezentanci firm badawczych (Agnieszka Bujak z NIQ, Dawid Zieliński ze Stowarzyszenia Delta Partner) opowiedzą o rynku żywności ekologicznej z różnych perspektyw: sytuacji w handlu, trendów konsumenckich, wyzwań i perspektyw rozwoju dla rolnej produkcji ekologicznej w Polsce. 

Źródło informacji: Polska Izba Żywności Ekologicznej

Pobierz materiał i Publikuj za darmo

bezpośredni link do materiału
embeduj wideo
POBIERZ WIDEO
Wideo do bezpłatnego wykorzystania w całości (bez prawa do edycji lub wykorzystania fragmentów)
Data publikacji 28.06.2024, 09:40
Źródło informacji Polska Izba Żywności Ekologicznej
Zastrzeżenie Za materiał opublikowany w serwisie PAP MediaRoom odpowiedzialność ponosi – z zastrzeżeniem postanowień art. 42 ust. 2 ustawy prawo prasowe – jego nadawca, wskazany każdorazowo jako „źródło informacji”. Informacje podpisane źródłem „PAP MediaRoom” są opracowywane przez dziennikarzy PAP we współpracy z firmami lub instytucjami – w ramach umów na obsługę medialną. Wszystkie materiały opublikowane w serwisie PAP MediaRoom mogą być bezpłatnie wykorzystywane przez media.

Newsletter

Newsletter portalu PAP MediaRoom to przesyłane do odbiorców raz dziennie zestawienie informacji prasowych, komunikatów instytucji oraz artykułów dziennikarskich, które zostały opublikowane na portalu danego dnia.

ZAPISZ SIĘ