Zdrowie i styl życia

Gala Liderów Ochrony Zdrowia 2018. Poznaj wyróżniające się inicjatywy i osobowości na rynku zdrowia

13.03.2018, 14:42aktualizacja: 13.03.2018, 14:42

Liderzy Ochrony Zdrowia 2018 - plakat
Już 24 kwietnia podczas uroczystej gali w siedzibie Narodowej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia w Katowicach poznamy tegorocznych laureatów prestiżowego konkursu Liderów Ochrony Zdrowia. Wstęp na galę i koncert okolicznościowy NOSPR jest bezpłatny.

Co roku najlepsze inicjatywy na rynku ochrony zdrowia oraz zasłużeni pracownicy sektora nagradzani są złotymi, srebrnymi i brązowymi statuetkami Lidera Ochrony Zdrowia.

Konkurs Liderów Ochrony Zdrowia to jeden z najbardziej prestiżowych plebiscytów z 12-letnią tradycją. Laureatów wyłania 25-osobowa, niezależna kapituła. Udział w konkursie jest bezpłatny i otwarty dla wszystkich przedstawicieli rynku zdrowia. Organizatorem konkursu jest czasopismo OSOZ Polska.

Nagrody tegorocznym laureatom konkursu zostaną wręczone podczas uroczystej gali 24 kwietnia w nowoczesnej siedzibie Narodowej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia w Katowicach. Podczas wieczoru pełnego emocji poznamy tych, którzy z poświęceniem i zaangażowaniem pracują dla pacjentów, wzmacniają innowacyjność, realizują pomysłowe programy promocji zdrowia i profilaktyki, sprawnie zarządzają podmiotami medycznymi, gwarantując najwyższą jakość usług.

Wieczór poprowadzi prezenterka telewizyjna Anna Popek, a ceremonię zwieńczy godzinny koncert w wykonaniu Narodowej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia w Katowicach.

Gala Liderów Ochrony Zdrowia jest częścią XXIII Międzynarodowego Kongresu „Koordynowana i personalizowana ochrona zdrowia”. Na kongres zapraszamy tego samego dnia od godz. 9:00 do Międzynarodowego Centrum Kongresowego.

Bezpłatna rejestracja na galę Liderów Ochrony Zdrowia oraz Kongres OSOZ 2018: www.osoz.pl/kongresOSOZ

POBIERZ ZDJĘCIA I MATERIAŁY GRAFICZNE
Data publikacji 13.03.2018, 14:42