Zdrowie i styl życia

GROHE Blue® Home - prywatne źródło wody w Twoim domu

12.01.2017, 09:54aktualizacja: 12.01.2017, 09:54

DUSSELDORF, Niemcy, 12 stycznia 2017 /PRNewswire/ - Kiedy myślimy o radykalnych zmianach w naszym życiu, kuchnia wydaje się właściwym miejscem do ich rozpoczęcia. Gdyby tak zrezygnować z sobotnich wypraw do sklepu po kilka ciężkich zgrzewek z wodą? Wyobraź sobie serwowanie szklanka za szklanką filtrowanej, pysznej wody prosto ze stylowej baterii kuchennej - w dodatku zawsze schłodzonej do właściwej temperatury, a nawet z możliwością wyboru wody gazowanej, lekko gazowanej i niegazowanej. Ta rewolucja w nowoczesnej kuchni może zacząć się już za moment za sprawą GROHE Blue®Home.

Więcej informacji znajdziesz w Multimedialnej Informacji Prasowej: http://www.multivu.com/players/uk/8007551-grohe-blue-home-the-private-watersource/

Dzięki GROHE Blue® Home nie będziesz martwić się, że podczas niezapowiedzianej wizyty gości nagle zabraknie wody do picia. Rodzina i przyjaciele pokochają smak świeżo filtrowanej wody. System kuchenny składa się z baterii i jednostki chłodzącej wyposażonej w zintegrowany filtr wody oraz saturator CO2. Dzięki kompaktowym rozmiarom może być zainstalowany w każdej kuchni. Ponadto GROHE Blue® Home pozwala na oszczędność pieniędzy, zmniejszając koszty wody pitnej nawet o 60 % w porównaniu do zakupu wody butelkowanej wiodących marek. Co więcej, rezygnacja z wody butelkowanej sprawia, że całkowita emisja CO2 zmniejsza się aż o 80%.

GROHE Blue® Home przyciąga wzrok w kuchni. Smukłe baterie ze świecącym się kolorami przyciskiem aktywującym filtrowanie są dostępne w wersji chrom lub SuperSteel oraz z trzema kształtami wylewek. Oprócz wersji Duo z osobnymi kanałami wodnymi dla wody filtrowanej i niefiltrowanej, GROHE oferuje wersję Mono pasującą do posiadanej wcześniej baterii kuchennej.

Zdjęcie: http://mma.prnewswire.com/media/456540/GROHE_Blue_Home.jpg

Wideo: http://www.multivu.com/players/uk/8007551-grohe-blue-home-the-private-watersource/

Źródło: GROHE AG

KONTAKT: