Nauka i technologie

ExaGrid zdobywa 3 nagrody branżowe w plebiscycie Network Computing Awards 2024

31.05.2024, 14:06aktualizacja: 31.05.2024, 14:10

Business Wire/ExaGrid
ExaGrid z tytułem „Firmy Roku” już 5. rok z rzędu.

MARLBOROUGH, Massachusetts--(BUSINESS WIRE)-- ExaGrid®, firma oferująca jedyną w branży warstwową pamięć do przechowywania kopii zapasowych z blokadą czasu przechowywania, która obejmuje warstwę „niezorientowaną na sieć” (warstwową szczelinę powietrzną), opóźnione żądania usunięcia kopii zapasowych oraz niezmienność obiektów w celu ochrony przed oprogramowaniem ransomware, poinformowała dzisiaj, że została uhonorowana trzema nagrodami branżowymi, w tym tytułem Firmy Roku i Produktu Sprzętowego Roku oraz nagrodą za zwrot z inwestycji podczas uroczystości z okazji wydarzenia Network Computing Awards, która odbyła się 23 maja 2024 r. w Londynie.

Ta informacja prasowa zawiera multimedia. Pełna treść informacji prasowej znajduje się tutaj: https://www.businesswire.com/news/home/20240530010541/pl/.

ExaGrid cieszy się szerokim uznaniem z powodu opracowanego rozwiązania do warstwowego przechowywania kopii zapasowych i w samym 2024 roku zdobyła już cztery nagrody branżowe, w tym:

- Data Breakthrough Awards - Rozwiązanie Roku w dziedzinie Kopii Zapasowych,

- Network Computing Awards - Firma Roku,

- Network Computing Awards - Produkt Sprzętowy Roku,

- Network Computing Awards - nagroda za zwrot z inwestycji.

Laureaci plebiscytu Network Computing Awards są wyłaniani w drodze publicznego głosowania. W 2024 r. ExaGrid już po raz szósty z rzędu zwycięża w Network Computing Awards, a po raz piąty z rzędu zyskuje tytuł Firmy Roku.

„Jesteśmy zaszczyceni tymi trzema nagrodami, zwłaszcza ponownym wyróżnieniem jako Firma Roku, i jesteśmy wdzięczni partnerom i klientom za okazane wsparcie. Gratulujemy wszystkim laureatom Network Computing Awards 2024 i serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy oddali na nas głos - powiedział Bill Andrews, prezes i dyrektor generalny ExaGrid. - Jak wskazuje „nagroda za zwrot z inwestycji”, ExaGrid nie ustaje w dążeniach do wprowadzania innowacji do swojego produktu i doskonalenia ekonomii przechowywania kopii zapasowych, zapewniając zaawansowaną integrację i usprawnioną deduplikację za pomocą wiodących aplikacji do wykonywania kopii zapasowych, a także oferując skalowalną architekturę eliminującą kosztowne kompleksowe aktualizacje wyposażenia i problem przewidywalnej dezaktualizacji produktów, a przy tym dbając o najwyższą wydajność, najwyższe bezpieczeństwo i rozwiązanie do odzyskiwania danych po atakach ransomware po niskich kosztach wstępnych przy uwzględnieniu całego okresu eksploatacji”.

O ExaGrid

Firma ExaGrid oferuje warstwowe przechowywanie kopii zapasowych z unikatową strefą lądowania z pamięcią podręczną dysku, z repozytorium długoterminowego przechowywania i skalowalną architekturą. Strefa lądowania ExaGrid zapewnia najszybsze tworzenie kopii zapasowych, przywracanie i natychmiastowe odzyskiwanie maszyn wirtualnych. Warstwa repozytorium oferuje najniższy koszt długoterminowego przechowywania. Skalowalna architektura ExaGrid obejmuje pełne urządzenia i zapewnia okno kopii zapasowej o stałej długości wraz ze wzrostem ilości danych, co pozwala wyeliminować kosztowne kompleksowe aktualizacje wyposażenia i starzenie się produktów. ExaGrid oferuje tylko dwuwarstwowe przechowywanie kopii zapasowych z warstwą niedostępną w sieci (tworząc wolną przestrzeń warstwową), opóźnione usuwanie i trwałe obiekty umożliwiające odzyskiwanie po ataku ransomware.

Firma ExaGrid posiada stacjonarne systemy sprzedaży i przedsprzedaży z obsługą inżynierską w następujących krajach: Argentyna, Australia, Beneluks, Brazylia, Kanada, Chile, WNP, Kolumbia, Czechy, Francja, Niemcy, Hong Kong, Indie, Izrael, Włochy, Japonia, Meksyk, kraje skandynawskie, Polska, Portugalia, Katar, Arabia Saudyjska, Singapur, RPA, Korea Południowa, Hiszpania, Turcja, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone i inne regiony.

Odwiedź stronę exagrid.com lub skontaktuj się z firmą przez serwis LinkedIn. Sprawdź, jakie są doświadczenia klientów tej firmy. Dowiedz się, dlaczego teraz poświęcają zdecydowanie mniej czasu na tworzenie kopii zapasowych. Poznaj "historie sukcesu klientówExaGrid . Firma ExaGrid jest dumna z oceny +81 NPS!

ExaGrid jest zarejestrowanym znakiem towarowym ExaGrid Systems, Inc. Wszystkie inne znaki towarowe są własnością ich odpowiednich posiadaczy.

Wersja źródłowa dostępna na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240530010541/pl/.

Źródło: ExaGrid

KONTAKT: