Nauka i technologie

Actyv.ai, startup udostępniający oprogramowanie dla przedsiębiorstw w modelu SaaS, poszukuje utalentowanych pracowników w Europie Środkowo-Wschodniej

22.06.2022, 10:58aktualizacja: 22.06.2022, 13:28

BANGALORE, Indie--(BUSINESS WIRE)-- actyv.ai, działająca w oparciu o sztuczną inteligencje platforma oprogramowania dla przedsiębiorstw w modelu SaaS z wbudowaną opcją płatności BNPL (kup teraz, zapłać później) poszukuje utalentowanych inżynierów z Europy Wschodniej.

Modularna i wysoce konfigurowalna platforma rozwiązuje trzy główne problemy branży B2B: 1) onboarding i off-boarding partnerów w kanale poprzez cyfryzację procesu gromadzenia dokumentów i walidacji danych, 2) kompleksowa analiza kondycji przedsiębiorstwa i ocena ogólna każdego dystrybutora i detalisty w kontekście poprawy jakości partnerów w kanale oraz 3) atrakcyjne warunki płatności dla dystrybutorów i detalistów dzięki opcji BNPL obsługiwanej przez współpracujące banki.

Komentarz Raghunatha Subramaniana, założyciela i dyrektora generalnego actyv.ai: „Europa Wschodnia od dawna stanowi zagłębie utalentowanych pracowników w branży technologicznej. Jest to jeden z tych regionów, który obfituje w wykwalifikowanych inżynierów. Miałem okazję osobiście przekonać się o wysokiej jakości tamtejszych pracowników. Dlatego też nasze poszukiwania specjalistów chcemy prowadzić przede wszystkim w krajach Europy Środkowo-Wschodniej, takich jak Rumunia, Ukraina, Polska, Bułgaria, Węgry, Chorwacja, Bośnia, Litwa, Estonia Słowacja czy Serbia.” Przed przejściem do actyv.ai Raghu był członkiem zarządu i współzałożycielem założonej w Bukareszcie firmy UiPath.

„Nasza filozofia kadrowa polega na tworzeniu odpowiedniej kultury w środowisku pracy. Chcemy angażować najbardziej utalentowane jednostki w branży, wpierw wyznaczając im określony cel i kierunek działania w organizacji, by później dać im swobodę podążania własną ścieżką – powiedział Raghu Subramanian. - Rozwój najlepszych firm jest niemożliwy bez odpowiednich ludzi. Poza bardzo atrakcyjnym wynagrodzeniem i dodatkowymi świadczeniami dla pracowników oferujemy możliwość pracy nad rozwiązaniami, które określą nowy kierunek rozwoju ekosystemu łańcucha dostaw w biznesie i sposób, w jaki w przyszłości firmy będą dokonywały wzajemnych płatności” – dodał.

Po zrewolucjonizowaniu płatności B2B w Indiach firma actyv obecnie rozwija swoją działalność międzynarodową, tworząc oddziały w regionie Azji i Pacyfiku, Bliskiego Wschodu i Afryki Północnej oraz Europy, a także budując zaplecze inżynierskie w Europie. Wybrane osoby będą pracować w Dubaju. actyv.ai ostatnio pozyskała 5 mln USD od 1Digi Investment Management z Dubaju w ramach pierwszej rundy inwestycyjnej, a w planach jest kolejna runda finansowania z udziałem największych międzynarodowych inwestorów.

actyv.ai poszukuje w regionie doświadczonych pracowników na stanowiska: Software Development Engineer (stos MERN), QA Engineer, Product Manager i DevOps Engineer. Zainteresowane osoby zapraszamy do składania aplikacji za pośrednictwem strony https://www.actyv.ai/careers.html lub mailowo na adres jobs@actyv.com.

Wersja źródłowa na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220617005203/en/

Źródło: actyv.ai

KONTAKT: